All for Joomla All for Webmasters
hronika

NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA: Mladić (20) stao da pomogne vozaču da promeni gumu, BMW ga pokosio, poginuo na mestu

Utvrđeno je da je vozač imao 2,2 promila alkohola u krvi kada je udario mladića, automobilu, koji je vozio, istekla je registracija, a D. M. je vozio pre sticanja prava na upravljanje motornim vozilom

Mladić K.S. (20) poginuo je rano jutros oko 3.45 u blizini banjske rampe, na ulazu u Nišku Banju, kada je na njega, dok je menjao gumu na automobilu, naleteo automobil marke BMW kojim je upravljao D. M. (26) iz Niša.

S. K. je s drugom išao pešice Ulicom Srpskih junaka, kada je video automobil marke “zastava 101” pa je prišao vozaču da mu pomogne da zameni gumu koja je pukla.

Kada se mladić nagnuo da zameni točak, na njega je naleteo automobil marke BMW koji je naišao Ulicom Srpskih junaka i ubio ga na licu mesta.

– Naša ekipa je odmah stigla na lice mesta, ali je mogla samo da konstatuje smrt mladića. Vozač automobila ima povredu glave i on je odmah odvezen na neurohirurgiju Kliničkog centra u Nišu – rečeno nam je u Hitnoj pomoći.

Utvrđeno je da je vozač imao 2,2 promila alkohola u krvi kada je udario mladića, automobilu, koji je vozio, istekla je registracija, a D. M. je vozio pre sticanja prava na upravljanje motornim vozilom.

O udesu je obavešteno Više javno tužilaštvo a policija istražuje kako se ova tragedija u Niškoj Banji dogodila.

 

 

Dijaspora.news/(Kurir.rs/M.S./ FOTO: Profimedia/Ilustracija)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top