All for Joomla All for Webmasters
Društvo

Nevjerovatna ponuda za posao: Mladi milioner traži osobu koja će putovati sa njim, plata je 32 hiljade eura!

Matthew Lepre je 26-godišnji milioner koji traži privatnog asistenta kojem će plaćati približno 32 hiljade eura da putuje i odsjeda s njim u velikim hotelima u raznim gradovima velikih država.

Matthew inače živi u Sydneyju, ali će sa svojim asistentom putovati u Japan, Dubai i širom Sjedinjenih Američkih Država gdje će održavati svoja predavanja u raznim kompanijama. Osim što će prisustvovati svim njegovim poslovnim sastancima, njegov asistent će takođe morati raditi na promociji njegovog posla i njegovih profila.

Ovaj uspješni biznismen mjesečno zarađuje 70 hiljada eura, a svom budućem asistentu plaćaće 30 hiljada eura.

“Plata svakako zavisi o prijašnjem iskustvu mog asistenta, kao i o njegovim vještinama. Zdravstveno osiguranje je takođe plaćeno. Često putujem zbog posla i uživam u ovom načinu života, želio bih nekome pružiti priliku da u svemu ovome uživa sa mnom”, kazao je Matthew.

On od svog budućeg asistenta traži validan pasoš, dobre kompjuterske vještine i da bude spreman da radi više stvari odjednom.

Matthew je od fakulteta odustao kada je imao 23 godine te je sam započeo svoj biznis i sada na računu ima milione. On od svojih potencijalnih kandidata traži da snime video u kojem će se predstaviti te da mu ga pošalju u aplikaciji za posao.

dijaspora.news/kolektiv.me

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top