All for Joomla All for Webmasters
Dijaspora

Nestala studentkinja Jelena Lazarević (26), porodica moli za pomoć

Jelena Lazarević (26) nestala je u petak uveče u Beogradu, i od tada joj se gubi svaki trag.

Njen rođak Darko Mirković je preko “Fejsbuka” zatražio pomoć u pronalaženju Jelene.

“Sestra moje supruge je nestala. Zove se Jelena Lazarević i rođena je 1991. godine. Zadnji put je viđena u kafiću ‘Angolo’ u Ulici vojvode Šupljikca u petak, 2. juna, oko 23.30. Molim sve koji imaju bilo kakvu informaciju da jave na 066 335 520, ili da kontaktiraju s najbližom policijskom stanicom”, piše na Darkovom fejsbuk-profilu.

Nestala Jelena, apsolvent na Ekonomskom fakultetu u Beogradu, rodom je iz Prijepolja. Živi s cimerkom na Kanarevom brdu i radi kao konobarica u kafiću “Angolo”, gde je poslednji put viđena. Jelenin rođak kaže da se Jelena posle posla obično vraćala pešice do Slavije, gde je čekala prevoz za Kanarevo brdo.

– Tek smo u subotu oko 17 časova saznali da je nema – kaže Jelenin rođak Darko.

– Tog dana je trebalo da dođe na posao oko 15 časova, ali se nije pojavila. Kolege su je sve vreme zvale, ali se Jelena nije javljala na telefon. Bila je nedostupna.

Mirković kaže da Jelena u Beogradu ima brata, dve sestre i prijatelje i da nikada nije imala nikakvih problema. On kaže da su u subotu uveče policiji prijavili njen nestanak, ali da i dalje nemaju nikakvu informaciju, pa moli sve koji znaju nešto o Jeleni da mu se odmah jave.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top