All for Joomla All for Webmasters
Crna Gora

Nebojša joj je tražio 400 evra i ucenjivao da će objaviti snimak seksa sa njim: Pretio je da će ga poslati u školu i na posao!

” Osumnjičeni je pretio da će osim toga, snimak poslati u obrazovnu ustanovu koju pohađa njeno maloletno dete kao i da će doći na njeno radno mesto i njenim kolegama pokazati taj snimak ukoliko mu ne preda traženi novac”

Podgoričanin Nebojša Rašović (33) osumnjičen da je ucenjivao sugrađanku M.J. objavom kompromitujućeg video materijala, kako prenose Vijesti.

“M.J. je prijavila N.R. policiji pošto je N.R. nastavio da je ucenjuje nakon što mu je ona predala novac koji je od nje tražio kako ne bi objavio video materijal koji je kompromitujući po njenu čast i ugled”, navodi se u saopštenju policije.

Policija navodi da je početkom jula Rašović od M.J. navodno tražio 400 evra ili će u suprotnom na društvenim mrežama objaviti snimak intimnog odnosa.

“On joj je takođe, sumnja se, pretio da će osim toga snimak poslati u obrazovnu ustanovu koju pohađa njeno maloletno dete kao i da će doći na njeno radno mesto i njenim kolegama pokazati taj snimak ukoliko mu ne preda traženi novac. Da bi izvršio što veći pritisak na M.J, N.R. je, sumnja se, poslao M.J. fotografiju uslikanu ispred objekta u kojem ona radi. N.R. je takođe M.J. kazao da će, kada mu preda traženu sumu novca, snimak izbrisati”, dodaje se u saopštenju.

M.J. je navodno Rašoviću dala 400 evra za koje je bila ucenjena verujući da će on prestati sa ucenama i da će snimak izbrisati, ali je Rašović nakon desetak dana, sumnja se, nastavio da joj šalje poruke i da joj traži novac preteći da će, ukoliko ne nastavi da mu daje novac, objaviti ovaj i druge snimke kao i intimne fotografije.

Tada je M.J. odlučila da Rašovića prijavi policiji.

– Službenici CB Podgorica su odmah postupili po prijavi oštećene M.J. Sproveli su kriminalističke mere i radnje na dokazivanju predmeta. Od N.R. je u policijskim prostorijama uzete izjava u vezi sa navedenim događajem. O svemu je upoznat nadležni državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se protiv N.R. u redovnom postupku podnese krivična prijava zbog osnovane sumnje da je, na štetu M.J, počinio krivično delo ucena. Sve potencijalne žrtve ucene na ovaj ili slične načine savetujemo da ne pregovaraju sa licima koja ih ucenjuju, te da se odmah jave policiji i da prijave lice koje pokušava da ih uceni kako bi policija odmah reagovala i sprečila posledice po njihov ugled i imovinu – poručili su iz Uprave policije.

(Dijaspora.news/telegraf.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top