All for Joomla All for Webmasters
Crna Gora

Naučite da vozite bager u Crnoj Gori za dva evra! Koji turista to ne bi poželeo?

Crnogorci su baš razmišljali na koji način da animiraju turiste kojima dosadi ležanje na plaži. Tako se ovih dana u Sutomoru, jednom od najpoznatijih crnogorskih letovališta, pojavio natpis da se za dva evra može provozati pravi bager?!

U pitanju je ozbiljna ponuda, a bager jeste pravi, ali nije poznato da li onaj koji nudi ovu uslugu ima sve potrebne dozvole za “rent a bager” turizam, kao i koje bi mu nadležne službe uopšte odobrile ovakav vid turističke atrakcije. Dodatno zabrinjava to što se vožnja bagerom nudi i osobama koje nemaju adekvatnu vozačku dozvolu niti su obučene za rukovanje specifičnim građevinskim i saobraćajnim mašinama.

Meštani u Crnoj Gori ionako su kivni na nadležne inspekcije što ne sprovode revnosne kontrole i mahom zakupcima plaža dozvoljavaju da na njima rade šta im je volja. Najveći problem godinama predstavlja to što zakupci plaža ne poštuju obavezu da 50 odsto prostora moraju ostaviti slobodno, odnosno ne smeju na njega postavljati mobilijar (suncobrani, ležaljke) koji naplaćuju, piše Danas.

Najgore je u Čanju gde korišćenje suncobrana i dve ležaljke ovog leta košta 10 evra.

(dijaspora.news/telegraf.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top