All for Joomla All for Webmasters
Vesti

“NAŠA MARIJANA STAVILA JE KRILA” Neko je poljubio bebu, a ona je nekoliko dana kasnije UMRLA

Beba Marijana Ris Sifrit rođena je savršeno zdrava 1. juna 2017. godine. Sedam dana po rođenju roditelji su primetili da nešto nije u redu i usledila je bitka za goli život. Marijana, nažalost, nije izdržala. Njeni roditelji tvrde da je za smrt njihove mezimice kriv običan poljubac.

Marijanini roditelji Nikol i Šon Sifrit venčali su se 7. juna, nedelju dana nakon rođenja devojčice. Tog dana primetili su da nešto nije u redu – beba je prestala da jede i nisu mogli da je probude. Otišli su ranije sa venčanja pravo u bolnicu.

Vrlo brzo doktori su postavili dijagnozu – virus meningitis HSV1.

U prvim danima borbe da Marijana preživi, nikome nije bilo jasno kako se zarazila ovim virusom. Na stranici GoFundMe otvorenoj u to vreme za potrebe prikupljanja novca za lečenje devojčice, piše da tada nisu bili sigurni da li je zaražena tokom trudnoće ili od roditelja.

Međutim, testovi su pokazali da nijedan od roditelja nije nosilac virusa. Nikol je zato sigurna da su druge osobe koje su dodirivale, mazile i ljubile njenu ćerku u prvim danima njenog života prenele virus.

Dodirivali su je, ljubili, a onda je ona svojim rukama dodirivala svoja usta – objašnjava Nikol.

Marijanini organi počeli su da otkazuju jedan po jedan. Doktori su čak rekli roditeljima da se spremaju za sahranu.

Devojčica se ipak nije predavala lako, iako je imala svega nekoliko dana života. Prebačena je u Univerzitetsku bolnicu u Ajovi i tamo prebačena na aparate koji su je držali u životu. Poseban tim lekara brinuo je o njenim bubrezima, poseban tim o jetri, imala je i tim neurologa..

Beba nije izdržala dugo. Umrla je u 18. danu svog života. Majka je tada objavila srceparajuću poruku na Fejsbuku.

– Naša princeza Marijana Ris Sifrit stavila je svoja anđeoska krila u 8:41 jutros u tatinom naručju i sa mamom pored sebe. Sada više ne pati i sada je sa Gospodom – reči su koje je napisala.

Očajni roditelji sada žele da svojom bolnom pričom upozore sve roditelje na moguće opasnosti.

– Vodite računa da vaše bebe budu izolovane. Nemojte bilo kome da dozvoljavate da ih posećuje. Vodite računa da posetioci peru ruke redovno. Ne dozvoljavajte nikome da ljubi vašu bebu i vodite računa da vas pitaju da li smeju da uzmu bebu – apeluje očajna majka Nikol.

DIjaspora.news/blic.rs

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top