All for Joomla All for Webmasters
Aktuelno

Najviše volim mlađe od 13 godina: Šokantna Fejsbuk grupa raj za pedofile bivše Jugoslavije, poruke i slike su JEZIVE (FOTO)

„Ko je od vas j**** svoju majku?“, „Prepričajte svoja iskustva s incestom“, „Najslađe je između brata i sestre“, „Tražimo još jedan par za incest“, samo su neke od objava na koje članovi ove Fejsbuk grupe oduševljeno i bez imalo zadrške diskutuju

Na društvenoj mreži Fejsbuk otkrivene su najmanje dve grupe koje su namenjena korisnicima zemalja bivše Jugoslavije, a koje otvoreno promovišu i pozivaju na incest i pedofiliju. Jedna od grupa nosi naziv “Zabranjene tajne incest!”.

Jedna od grupa ima nešto više od 1.800 članova, druga oko dve stotine, a pristup im je – ma šta vam god pričali o sigurnosti na internetu i službama koje nadziru sadržaj – zastrašujuće jednostavan.

Novinarka Indexa je, s lažnim profilom bez imalo problema i doslovno jednim klikom, stekla članstvo u grupi i provela nekoliko dana u komunikaciji s članovima. Nije bilo nikakvog nepoverenja, nikakvih provera, ničega.

A slikovni materijal i tekstualni sadržaj koji usledi iste sekunde po primanju u članstvo, a potom i poruke kojima se članovi međusobno jedni drugima obraćaju, nastrani su i šokantni.

„Najviše volim mlađe od 13“, „Ko je od vas j**** svoju majku?“, „Prepričajte svoja iskustva s incestom“, „Najslađe je između brata i sestre“, „Tražimo još jedan par za incest“, samo su neke od objava na koje onda članovi oduševljeno i bez imalo zadrške diskutuju

Tako jedna od članica objavljuje svoju fotografiju, uz koju stavlja potpis da njen sin masturbira upravo na tu njenu sliku. Druga članica grupe objavljuje fotografiju kako se ljubi u usta sa svojim sinom. Ispod te fotografije su mnogi komentari u kojima joj ostali članovi „zavide“, „čestitaju“ i nazivaju je kraljicom!

Znatan deo članova grupe ima stvaran profil, što se u nekoliko sati pretraživanja po internetu vrlo jednostavno može utvrditi.

Međutim, prilično je zabrinjavajuć i još jedan trend – u takvim grupama po svoju dozu pažnje dolaze devojčice iz celog regiona. Premda je po fotografijama apsolutno nemoguće utvrditi njihovo godište po porukama i komentarima koje ostavljaju, prilično je jasno da se radi o – deci. One tu objavljuju razgolićene fotografije, traže sponzore.

S obzirom na to da članstvo u grupi članovi koriste i kako bi se međusobno povezali, što se – nakon njihovog upoznavanja – kasnije odvija u privatnim porukama i u stvarnom životu, možda je bolje i ne zamišljati. Devojčice se nude kao u izlogu, a ostatak ekipe bira…

Kako piše “Index” administratori grupa se menjaju, ali tokom tih nekoliko dana koje je novinarka provela u grupi izmenilo se njih troje-četvoro. Reč je o devojci od dvadesetak godina iz Beograda, nešto starijoj devojci srpskog porekla koja živi u inostranstvu, Bošnjaku koji živi u Švedskoj i devojci koja živi u okolimi Siska.

(Dijaspora.news/telegraf.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top