All for Joomla All for Webmasters
Naša posla

NADA MACURA ŠOKIRALA ODGOVOROM U JUTARNJEM! Gledateljka pitala zašto joj ide krv iz nosa, ona rekla Možda od ŠMRKANJA KOKAINA! (VIDEO)

Nada Macura, bivša portparolka Hitne pomoći, iznenadila je sve u jutarnjem programu kada je na pitanje gledateljke zašto ima krvarenje iz nosa, izjavila da može biti uzrok i šmrkanje kokaina.

Naime, u Jutarnjem programu sa Jovanom i Srđanom, u svom redovnom uključenju, Macura je odgovarala na pitanje gledateljke.

“Gledateljka kaže da vrlo često ima krvarenje iz nosa i vas moli da joj kažete šta bi moglo da ta krvarenja iz nosa izaziva, kako to da spreči i treba li da se obrati lekaru”, upitala je Jovana u ime zabrinute žene.

FOTO: ZORANA JEVTIĆ

Međutim, usledio je krajnje neobičan odgovor Nade Macure.

“U svakom slučaju krvarenje uvek izaziva paniku kod ljudi i uvek se uplaše. Postoje lokalni i opšti razlozi. Lokalni mogu biti povreda nosa, zapaljenje, kod dece može biti stavljanje nekog stranog predmeta u nos, mogu biti kapi protiv alergije, eventualno može biti i šmrkanje kokaina, da tako kažem. Ono što je najvažnije krvarenje iz nosa može biti bezazleno, ali i visokog arterijskog krvnog pritiska. Neki krvni sud koji nije toliko elastičan, može da prsne i dovede do krvarenja”, rekla je Macura.

(dijaspora.news/kurir.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top