All for Joomla All for Webmasters
Aktuelno

NA ŠKOLSKOM BRODU “JADRAN” ZAPLIJENJENO 50 kg KOKAINA: Ministarstvo odbrane CG se oglasilo, evo šta kažu!

Ministarstvo odbrane (MO) i ministar Predrag Bošković izrazili su čestitke i zahvalnost pripadnicima Obavještajno-bezbjednosnog direktorata i pripadnicima vojne policije “na izuzetno obavljenom zadatku”, nakon što je na brodu “Jadran” zaplijenjeno oko 50 kilograma kokaina.

“Naši pripadnici osujetili su i spriječili skandalozni i nečuveni plan zloupotrebe Školskog broda “Jadran” od strane kriminalnih grupa. Ova namjera još je skandaloznija imajući u vidu da je brod za njihove kriminalne radnje trebalo iskoristiti u vrijeme redovne godišnje školske obuke studenata Pomorskog fakulteta u Kotoru”, saopšeno je iz Ministarstva.

“Uvjereni smo da će Specijalno državno tužilaštvo i policija do kraja ispitati okolnosti pod kojima je došlo do ovog sramnog čina, a vinovnike privesti pravdi. Izražavamo žaljenje zbog neprijatnosti koju su juče imali studenti i profesori Pomorskog fakulteta, kao i posada “Jadrana”. Ministarstvo odbrane i Vojska Crne Gore neće dozvoliti ovakvo kaljanje ugleda najsvjetlijeg simbola naše Mornarice”, navodi se u saopštenju.

Dodaju da će Ministarstvo odbrane učiniti sve da još jače i jedinstvenije čuvaju ugled Vojske Crne Gore.
dijaspora.news/vijesti

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top