All for Joomla All for Webmasters
Srbija

MONSTRUM PRVO ZADAVIO DETE: Ona je potrčala detetu, ubica je izbo nožem a onda nastavio krvavi pir…

Jezivi detalji zločina u Rakovici, kada je Marko Nikolić (43) ubio sinu i ženu, naknadno su otkriveni i svedoče o monstruoznosti ubice.

Marko je posle viđanja sa detetom, koje je bilo zakazano u kontrolisanim uslovima u Centru, u rukama doneo sina, koji je, po svemu sudeći, već bio mrtav. Dečak je, inače, svake srede provodio sa ocem po sat vremena.

– Kada je videla da se nešto čudno dešava sa detetom, da ne reaguje, nesrećna žena je pritrčala ubici, pokušavajući da dođe do deteta. Međutim, on je tada izvadio nož i ubo je nekoliko puta – otkrio je izvor upućen u detalje svirepog zločina.

Uprkos intervenciji lekara i pokušajima reanimacije, dete nije preživelo.

FOTO: DRAGANA UDOVIČIĆ

Radnici Centra su pokušali da ga zaustave, međutim, on je i njih napao nožem i teško povredio.

Ubicu su uspeli da savladaju pripadnici Komunalne policije, koji su u to vreme bili u rutinskom obilasku okoline i on je kolima Hitne pomoći, uz pratnju policije, odvezen sa lica mesta.

Ubica je napao i tri radnika Centra za socijalni rad, na parkingu i izbo ih nožem. Radnica Centra socijalni rad koju je povredio Marko N. ostala je bez prsta na ruci.

Povređeni radnici Centra za socijalni rad prevezeni su na VMA, gde im je ukazana lekarska pomoć i oni su van životne opasnosti.

Zastupnik načelnika VMA Miroslav Vukosavljević izjavio je da  povređenoj radnici Centra amputiran prst.

– Pacijentkinja koja ima lakše povrede nakon lekarskog zbrinjavanja otpuštena je na kućno lečenje. Drugi pacijent se trenutno nalazi u operacionoj sali, dok je treći operisan i na intezivnoj nezi je. Srećom, oboje su van životne opasnosti. Kod jedne pacijentkinje je amputiran srednji prst desne ruke i ima povrede domalog prsta i desnog ramena, dok je kod druge osobe bila neophodna ozbiljna mikrohirurška intervencija zbog teške povrede obraza i facijalnog nerva – kazao je dr Vukosavljević.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top