All for Joomla All for Webmasters
Aktuelno

Mladić (19) iz Rume pretučen u Sutomoru, ljekari mu se BORE ZA ŽIVOT

Državljanin Srbije, S. N. (19) iz Rume, u kritičnom je stanju od posljedica povreda u incidentu koji se dogodio na sutomorskom šetalištu.

On jutros rano primljen u barsku bolnicu u nesvjesnom stanju, a njegov drug je tom prilikom saopštio da je S. N. pao niz stepenice apartmana u kojem je smješten.

Devetnaestogodišnji  Petra Vojvodića (19) iz Bara uhapšen je zbog sumnje da je nanio teške tjelesne povrede državljanima Srbije N.S. (19) i G.S. (19), saopšteno je iz Uprave policije.

“Dežurnu službu Centra bezbjednosti Bar su danas iz barske Hitne pomoći obavijestili da je kod njih u pratnji drugova, bez svijesti, doveden N.S. (19) iz Rume. Drugovi N.S. su ljekarima rekli da se on sam povrijedio, odnosno da je pao jer je navodno bio u alkoholisanom stanju. Zbog težine zadobijenih povreda on je upućen u Opštu bolnicu u Baru, a nakon toga na dalju hospitalizaciju Klinički centar Crne Gore u Podgoricu”, kazali su u Upravi policije.

Ekipa barske policije je dolaskom na lice mjesta i na osnovu prikupljenih dokaza i obavještenja dobijenih od građana došla do saznanja da je riječ o prikrivanju krivičnog djela.

Utvrđeno je i da je poznanik i sugrađanin mladića N.S,  G.S. (19) takođe teško povrijeđen, odnosno da mu je polomljena vilica. Njemu je ljekarska pomoć ukazana  u Opštoj bolnici u Baru.

“Policija je ubrzo uhapsila Petra Vojvodića zbog postojanja osnovane sumnje da je nanio teške povrede dvojici mladića iz Rume. Tom prilikom su identifikovana još dvije osobe koje su bile u društvu osumnjičenog, Đ.S. (20) i J.M. (20), oba iz Bara, koji neće biti obuhvaćeni krivičnom prijavom”, naveli su u policiji.

Policija je došla do saznanja da je osumnjičeni Vojvodić rano jutros oko 5.15 časova u Sutomoru, bez povoda i ničim izazvan fizički nasrnuo na oštećenog G.S. kojeg je tom prilikom udario zatvorenom šakom u predjelu glave i tako mu polomio donju vilicu.

“On je potom fizički nasrnuo i na N.S kojeg je takođe udario u predjelu glave. Nakon zadobijenog udarca N.S. je pao i udario glavom o beton.  Đ.S. i J.M. koji su bili sa osumnjičenim Vojvodićem u društvu su uspjeli da ga spriječe da dalje fizički nasrće na N.S. i G.S. Povrijeđeni mladići ovaj događaj nisu prijavili policiji, već su otišli u iznajmljeni stan gdje su boravili. Međutim, nakon nekoliko sati su primjetili da je N.S. pao u komu, i odveli ga u Hitnu pomoć”, naglasili su u policiji.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici i državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru koji je naložio da se Petar Vojvodić uhapsi i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivična djela teška tjelesna povreda i nasilničko ponašanje.

dijaspora.news/volimpodgoricu.me

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top