All for Joomla All for Webmasters
hronika

MISICA (20) KOJA JE JEDVA IZVUKLA ŽIVU GLAVU POSLE EKSPLOZIJE U ZEMUNU OBJAVILA POTRESAN SNIMAK! Ovako je izgledala njena borba za život u Beogradu! (VIDEO)

Misica Olac Bilbao Gonzales (20) koja je u avgustu 2018. godine teško povređena u eksploziji automobila u Zemunu, objavila potresan snimak iz Beograda uz emotivnu poruku.

Na snimku koji je misica Marbelje objavila na Instagramu vidi se potpuno uništen automobil u kojem je bila kada se dogodila ekspolozija, kadrovi iz glavnog grada Srbije, kao i njeni pokušaji da iz invalidskih kolica stane na noge.

Ona je onda pokazala i kako nakon tragedije naporno trenira, baca invalidska kolica i govori da je sada “jača nego ikad”.

– Tragedija je postala moj blagoslov. Jača sam, bolja, nezaustavljiva, neustrašima, da svet zna da samo Bog može da kaže kada ću otići – poručila Olac.

Foto:Printscreen instagram

Ona se inače nedavno udala za Strahinju Stojanovića (29) koji je bio meta napada u avgustu u Zemunu.

Na meti napadača, bio je Strahinja Stojanović, koji je poznat policiji i više puta osuđivan, a nedavno je izašao iz zatvora. Jedno vreme je robijao u Holandiji.

Strahinja se, inače, pojavio i kao svedok na suđenju za ubistvo brata Luke Bojovića, Nikole.

Foto:Instagram

Sumnja se da je Strahinja navodno bio blizak sa braćom Šaranović, koji su ubijeni tokom kriminalnih obračuna i čija je porodica od 2009. u sukobu sa klanom Luke Bojovića.

Strahinja se dovodio u vezu i sa ubistvom Miloša Vidakovića u Budvi. On je s Vidakovićem bio kum, pa se na suđenju Milošu Delibašiću pojavio kao svedok.

Otac Strahinje Stojanovića, Paja, ubijen je 2015. kada su ga, takođe u Zemunu, ubice likvidirale sa nekoliko hitaca.

dijaspora.news/(Kurir.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top