All for Joomla All for Webmasters
Heroji zajednice

MILAN POKLONIO 41 BOŽOĆNU PEČENICU: Bog mi je dao da mogu pomoći, i OD SRCA TO ČINIM(FOTO)

Zurovac je ispred svoje porodične kuće upriličio posluženje, a da sve bude u prazničnom duhu pobrinuo se narodni guslar Žarko Ivanišević

Vlasnik Farme “Luka” Milan Zurovac poklonio je božićne pečenice za 41 socijalno najugroženiju porodicu iz opština Nevesinje i Bileća. Time je ispunio obećanje od prošle godine kada je istim povodom darovao 22 porodice.
Za nesvakidašnju humanu akciju odlučio se zbog želje da i njegovi najsiromašniji sugrađani osete radost božićnih praznika.
– Bog mi je podario da mogu pomoći i ja to od srca činim – istakao je Zurovac najavivši da će i narednih godina organizovati slične akcije.

Humani čin je blagoslovio sveštenik Aleksa Zubac. On je pohvalio domaćina na dobrom delu istakavši njegovu veliku volju i ljubav prema Bogu i svojim sugrađanima.

Foto: radionevesinje.com

Foto: radionevesinje.com

Načelnik opštine Milenko Avdalović za gest Milana Zurovca je rekao da je izraz najlepšeg hrišćanskog milosrđa. On je pozvao i druge ljude dobre volje da slede njegov primer i pokažu solidarnost posebno u vreme božićnih praznika.

Zurovac je ispred svoje porodične kuće upriličio posluženje, a da sve bude u prazničnom duhu pobrinuo se narodni guslar Žarko Ivanišević.

(Dijaspora.news / Izvor: Radio Nevesinje)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top