All for Joomla All for Webmasters
Srbija

MILAN JEVĐIĆ U MONAKU, A JAVIO SE I ČOVEK KOJI TVRDI DA JE ULOŽIO OGROMNE PARE U NJEGOVO ŠKOLOVANJE! Cela Srbija plače zbog studenta medicine koji nema šta da jede, ALI ŠTA JE PRAVA ISTINA?

Slučaj siromašnog studenta najkomentarisanija je priča u Srbiji trenutno.

Milan Jevđić koji je pre nekoliko dana bio gost Tanje Vojtehovski u emisiji “Život priča” na TV Prva digao je na noge čitavu Srbiju!

 

 

O njemu se više priča nego o upravo završenim izborima u Beogradu. 

 

Naime, kako je u toj emisiji pričao, on je student pete godine medicine. Nikad nije pao nijedan ispit iako, praktično, nema ni uslove da studira. Imao je samo 20 dana kada su se njegov otac i majka razišli.

 

Prva uspomena iz detinjstva su mu teške batine koje je dobio od očuha. Imao je tad oko četiri godine i popucale krvne sudove na nagoma, nastale od očuhovih udaraca. Sam je doneo odluku da se od njih odseli i počeo je da živi s bakom i dekom.

 

Otac ga nikada nije želeo, a majci je bilo svejedno, jer se nikad nije borila za to da živi s njom. Pošto mu je deka umro kad je bio mali, ostao je samo s bakom u trošnoj kući u Severovu, selu zlatiborskog kraja. Imao je 16 godina kada je izgubio i baku i ostao potpuno sam.

Izdržavao se sam, radeći najteže fizičke poslove da bi uspeo u jednom cilju – da završi studije medicine.

Međutim, na društvenim mrežama od momenta emitovanja te emisije javlja se sve više onih koji ga optužuju da laže i da zapravo ne oskudeva ni u čemu, dok drugi ističu da Milan na ovaj način “prodaje” svoju tužnu priču.

 

Vidno iznervirana, Tatjana Vojtehovski je na svom Tviter nalogu podelila Milanov Fejsbuk status u kome se on obratio svim “nevernim Tomama” i ljudima koji ga nisu štedeli u brutalnim prozivkama bez pokrića, kako on smatra.

View image on Twitter

Ipak, polemika o tome da li je priča ovog mladića tačna se nastvlja. Tako su tviteraši našli još nešto što je možda promaklo voditeljki.

 

Jedna korisnica Fejsbuka podelila je njegovu fotografiju na Fejsbuku, uz opis “Siroti Milan Jevđić u Monte Karlu”.

 

 

Sirot ili ne?  Sirot ili ne?FOTO: PRINTSCREEN

Fotografija je nastala prošle godine, a ovo mu izgleda Srbija neće oprostiti!

 

– Koliko si isprdao sirotinju i Srbiju. Bravo!!!

 

– Bakuta jel možeš i meni malo da pomogneš za kladionicu i alkohol?
– Sve se nema pa se šeta po Monaku, folirant – samo su neki od komentara upućeni njemu, a koji su objavljeni ovih dana.

 

O (ne)iskrenosti mladića pisalo se po društvenim mrežama.

 

Tako se jedan od korisnika Fejsbuka obratio Tatjani Vojtehovski uz obrazloženje da su Milana supruga i on finansirali nešto duže od četiri godine.

 

Oni su ga finansirali? Oni su ga finansirali?FOTO: PRINTSCREEN

Kako je on naveo, porodica je vraćala dugove u koje je Jevđić upadao, vređao je njegove roditelje, pao prvu godinu studija i nije mogao da upadne na budžet.

 

Takođe, na društvenim mrežama pominjalo se i da je pomenuti mladić često trošio novac u jednoj beogradskoj kladionici, iako je u emisiji rekao da ne zna da li će ovog vikenda imati šta da jede.

(dijaspora.news/espreso.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top