All for Joomla All for Webmasters
Dijaspora

MERIMA NJEGOMIR UHAPŠENA U NJUJORKU: Išla da peva, zaglavila u pritvoru!

Merima Njegomir privedena je u Njujorku i zabranjen joj je ulazak u Ameriku na tri godine.

Ona je, kako tvrde dobro obavešteni izvori Kurira, letos pokušala da uđe u Ameriku s turističkom vizom, iako je tamo došla zbog zakazane turneje. Nakon provere, utvrđeno je da je pevačica pokušala da prevari službenike na aerodromu, zbog čega je privedena i posle 24 sata vražena za Srbiju.

– Službenici iz emigracionog obavili su s Merimom uobičajeni razgovor. Ona je tvrdila da je došla na odmor. Nikakve nastupe nije pominjala. Nekako im je delovala sumnjivo, pa su je proverili i utvrdili da ne govori istinu i da se neće ponašati u skladu s vizom koju ima. Čak su uspeli da nađu i plakat koji najavljuje jedan od njenih nastupa. Tada su je sproveli u pritvor, oduzeli joj vizu i zabranili ulazak u Ameriku naredne tri godine – kaže izvor blizak Merimi.

On dodaje da je pevačica pod policijskom pratnjom iz Amerike deportovana u Francusku pa odatle u Srbiju.

– Bila je očajna. Pre se vratila nego što je otišla. Na aerodromu u Surčinu sačekao ju je tadašnji partner Dragoljub. Neki su joj posle rekli da bi sve bilo u redu da je rekla da peva besplatno – ističe izvor.

Merima nije htela da komentariše ove navode, a njen bivši partner je rekao da ni on nije raspoložen da komentariše.

– Pitajte nju da vam objasni. Meni je zaista žao što joj se to dogodilo jer ona nije zaslužila da prođe kroz tako nešto – rekao je Merimin bivši izabranik.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

To Top