All for Joomla All for Webmasters
Crna Gora

LUDA NOVOGODIŠNJA NOĆ U CRNOJ GORI: Evo ko će sve pjevati na trgovima i u hotelima!

Ko se uputi na doček Nove godine u Crnu Goru moći će u noći 31. decembra, 1. januara i 2. januara da čuje Severinu, Željka Joksimovića, Draganu Mirković, Harisa Džinovića, Acu Lukasa, Aca Pejovića, Sašu Matića, Jelenu Tomašević, Hari Mata Harija i Sergeja Ćetkovića.

Budva godinama nosi epitet regionalno najluđe zabave za „najluđu noć“, i ove godine će ga opravdadati programom ispod zidina Starog grada. Naveče 31. decembra program počinje nastupom crnogorske grupe „Perper“, nakon kojih ima koncert Željko Joksimović. Prvog januara preko dana će se održati tradicionalni svečani koncert„Mediteranskog revijskog orkestra“, a naveče će nastupiti grupa Highway Trio, Sergej Ćetković, grupa Parni valjak. Drugog januara će goste uveseljavati Vanja Radovanović,grupa Frajle, Neno Belan.

Drugu godinu zaredom crnogorskoj turističkoj metropoli u atraktivnosti novogodišnjeg programa pariraju iz To Bar. U gradu pod Rumijom ponovo će imati najduže novogodišnje praznovanje – počeće 26. Decembra a završiti prvog dana 2017.!

Turistička organizacija Bar i Opština Bar organizuju drugu godinu zaredommanifestaciju „Barski novogodišnji hepening“ – na trgu Vladimira i Kosare. U programu će učestvovati izvođači različitih muzičkih žanrova – etno, narodne, rep, pop i rok muzike iz Bara, Crne Gore i regiona. Za naluđu noć koncert na gradskom trgu imaće Severina Vučković. Pošto smo željeli da privučemo što više gostiju iz regiona procijenili smo da je ona odličan izbor. Dan kasnije, zakazan je koncert Bajage i instruktora koji takođegarantuju dobar provod i sigurni smo zadržaće mnoge goste u Barui tog dana. Pored muzičkog dijela, na trgu koji će biti okićen i ukrašen, biće postavljeni i brojni štandovi na kojimaće posjetioci moći da degustiraju i kupe barske specijalitete. Ujedno u Baru će u narednom periodu biti održane manifestacije Koštanijada 19. novembra u Ostrosu, Maslinijada 26 i 27.novembra u Starom Baru, Festival vina i ukljeve 10. I 11.decembra u Virpazaru.

Direktorica Turističke organizacije Tivta Gabrijela Glavočić, saopštila je da će u ovom gradu u novogodišnjoj noći goste zabavljati DJ Perry, Nina Petković i grupe “Dan poslije” i Prljavo kazalište.

Prvog januara koncert u podne održaće Ana Rucner, a navečer će goste zabavljati DJ Perry, Vanja Radovanović, Haris Džinović. Udruženje privrednika u sklopu organizacije dočeka Nove godine u periodu od 27. decembra do 3. januara će nagradskoj rivi Pine postaviti prigodne montažne kućice u kojima će se služiti hrana i piće.

Bogat program pripremili su i u Herceg Novom.

Novogodišnji program 31. decembra počinje koncertom ansambla Toć nakon kojih nastupa Tropiko bend. Doček Nove godine organizovan je na trgu i za najmlađe – Dječija nova godina slaviće se u terminu od 11 do 14 sati a zabavljaće ih Šanta Panta i klovnovi. Program će biti nastavljen sa nastupom Perpetumobile benda u 21 sati, a potom Dženana Lončarevića. Predviđeno je i spuštanje Djeda Mraza niz Sat kulu tačno u ponoć. Prvog januara na trgu će sa početkom od 21 sati nastupiti grupe St. Luis band i Lexington band. Svečani doček Nove godine biće organizovan i u hotelu Palmon bay kao i u Gradskoj kafani, i mnogobrojnim lokalima na Škveru.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top