All for Joomla All for Webmasters
Dijaspora

Lažni iscelitelj Alen vrač: Masirao nemačke gospođe “magičnim” kuglicama i obećavao da će ozdraviti

Alen Azarić, koji tvrdi da je od raka izlečio na hiljade ljudi i oko kojeg se ne sleže prašina već danima, počeo je “karijeru” kao dostavljač pića u Ofenbahu, a potom se, radi lakše i brže zarade, preorijentisao na masiranje nemačkih gospođa, lažno se predstavljajući kao bioenergetičar.

– Alen Azarić je ološ i ne poseduje nikakve isceliteljske moći. On je u naše društvo upao pozivajući se na čuvenog pevača Sinana Sakića. Tvrdio je da je njegov poznanik – rekao je M. B, nekadašnji Azarićev prijatelj.

– U Nemačkoj smo u to vreme radili sve i svašta. On je jedno vreme sa nekim čovekom iz Cazina kupovao piće po prodavnicama i distribuirao ga diskotekama. Radeći to, razmišljali smo šta bismo mogli da radimo i došli na ideju da Alen masira žene – ispričao je.

Prema njegovim rečima, smislili su priču koju su “prodavali” klijentkinjama.

Foto: Privatna arhiva

– Masirao je žene kao nekim kuglicama i govorio im da poseduje bioenergiju. Mi smo ga svuda hvalili da je uspešan i da leči. Brzo se pročulo po Ofenbahu da je bioenergetičar, a mi smo ga nazvali Alen Vrač i tim nadimkom su ga svi zvali – tvrdi za Alo M. B. i napominje da Alen niti zna da leči, niti poseduje bilo kakva umeća tog tipa.

– Sve to je bila zajebancija, od koje je on profitirao. Posle nekog vremena, prestali smo da ga viđamo. Kasnije smo saznali da ga je neki tip u Nemačkoj prebio jer ga je Alen prevario za pare – tvrdi sagovornik Alo.

Podsetimo, Azarić je buru u javnosti podigao gostovanjem na “Pinku”, kada je doktor Moma Jakovljević, specijalista opšte hirurgije i zamenik direktora KBC “Dragiša Mišović”, napustio emisiju isprovociran Azarićevom tvrdnjom da medicina nema adekvatne načine za lečenje karcinoma, dok on ima lek za rak.

dijaspora.news

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top