All for Joomla All for Webmasters
Dijaspora

Lažni iscelitelj Alen vrač: Masirao nemačke gospođe “magičnim” kuglicama i obećavao da će ozdraviti

Alen Azarić, koji tvrdi da je od raka izlečio na hiljade ljudi i oko kojeg se ne sleže prašina već danima, počeo je “karijeru” kao dostavljač pića u Ofenbahu, a potom se, radi lakše i brže zarade, preorijentisao na masiranje nemačkih gospođa, lažno se predstavljajući kao bioenergetičar.

– Alen Azarić je ološ i ne poseduje nikakve isceliteljske moći. On je u naše društvo upao pozivajući se na čuvenog pevača Sinana Sakića. Tvrdio je da je njegov poznanik – rekao je M. B, nekadašnji Azarićev prijatelj.

– U Nemačkoj smo u to vreme radili sve i svašta. On je jedno vreme sa nekim čovekom iz Cazina kupovao piće po prodavnicama i distribuirao ga diskotekama. Radeći to, razmišljali smo šta bismo mogli da radimo i došli na ideju da Alen masira žene – ispričao je.

Prema njegovim rečima, smislili su priču koju su “prodavali” klijentkinjama.

Foto: Privatna arhiva

– Masirao je žene kao nekim kuglicama i govorio im da poseduje bioenergiju. Mi smo ga svuda hvalili da je uspešan i da leči. Brzo se pročulo po Ofenbahu da je bioenergetičar, a mi smo ga nazvali Alen Vrač i tim nadimkom su ga svi zvali – tvrdi za Alo M. B. i napominje da Alen niti zna da leči, niti poseduje bilo kakva umeća tog tipa.

– Sve to je bila zajebancija, od koje je on profitirao. Posle nekog vremena, prestali smo da ga viđamo. Kasnije smo saznali da ga je neki tip u Nemačkoj prebio jer ga je Alen prevario za pare – tvrdi sagovornik Alo.

Podsetimo, Azarić je buru u javnosti podigao gostovanjem na “Pinku”, kada je doktor Moma Jakovljević, specijalista opšte hirurgije i zamenik direktora KBC “Dragiša Mišović”, napustio emisiju isprovociran Azarićevom tvrdnjom da medicina nema adekvatne načine za lečenje karcinoma, dok on ima lek za rak.

dijaspora.news

 

Click to comment

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top