All for Joomla All for Webmasters
hronika

KO JE MAKRO KOJI JE MASAKRIRAO DRŽAVNU STARLETU: Zarubica hapšen u Sablji, a u Bolonji osuđen na 17 godina i 150.000 evra!

Muž Dušice Jevđenović, koja je nedavno potražila pomoć u sigurnoj kući, poznat je policiji kao jedan od najvećih trgovaca belim robljem

Milivoje Zarubica Puja (49), koji navodno nekoliko meseci zlostavlja suprugu, starletu Dušicu Jevđenović (28), koja je zbog toga zatražila pomoć u sigurnoj kući, odranije je poznat policiji, i to kao jedan od najvećih trgovaca belim robljem.

Takozvani balkanski kralj trgovine ljudima, koji je svoju ženu, sa kojom je dve godine u braku, navodno tukao i psihički maltretirao, čupao joj kosu i nokte i držao je zaključanu u stanu, bio je uhapšen 2010. zbog izdržavanja kazne zatvora od četiri godine.

– On je tada uhapšen radi izdržavanja kazne na koju ga je Viši sud u Beogradu pravosnažno osudio. Tada su kod Zarubice prilikom hapšenje pronađena falsifikovana dokumenta na ime Zoran Papović, na osnovu kojih je navodno boravio u Nišu i Leskovcu, gde se, kako se sumnja, bavio trgovinom kulturnim dobrima – podseća naš sagovornik i dodaje da su protiv muža Dušice Jevđenović 1999. godine podnete čak tri krivične prijave za trgovinu ljudima.

– Svojevremeno je kod njega pronađeno 46 devojaka iz Rumunije i Moldavije i 180.000 maraka, a hapšen je i tokom akcije „Sablja“ 2003. godine – navodi izvor.

 

Foto:Privatna arhiva

 

 

Kako dodaje, Zarubica je u novembru 2008. u Italiji osuđen na 17 godina zatvora zbog trgovine ljudima.

– Italijanski Antimafijaški sud u Bolonji mu je zbog toga izrekao zatvorsku kaznu, ali i novčanu kaznu od 150.000 evra. Zarubicu je bio glas da je nasilan prema devojkama i da ih je maltretirao. Važio je za opasnog čoveka, koji izrabljuje prostitutke. Pred sudom u Bolonji svojevremeno su svedočile neke od njegovih žrtava, tvrdeći da su prošle pakao radeći za njega – dodaje sagovornik.

 

 

Podsetimo, Kurir je došao u posed jezivih fotografija na kojima se vide podlivi na telu Dušice Jevđenović, kao i iščupani nokat i kosa. Naš izvor rekao je da ona trpi nasilje svog supruga, zbog čega strahuje za svoj život.

 

 

 

FOTO: KURIR

– Milivoje Dušici ne dozvoljava da progovori, a kad progovori, uhvati je za vrat i davi je. Komšije svakodnevno čuju ciku i viku iz njihovog stana. Njih dvoje se nikako ne slažu – rekao je naš izvor.

 

Dijaspora.news/(Kurir / Foto:Privatna Arhiva)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top