All for Joomla All for Webmasters
Ljudi

KLOŠARI I LOPOVI, OSTAVITE MOJE PREZIME: Sin Kemala Montena besan zbog ljudi koji zarađuju na njegovom mrtvom ocu!

Svađa posle nečije smrti često počinje iz nekoliko razloga, ali kada počne malo dublje da se kopa ispod površine, kao jedan od razloga uvek bude novac. Slično de desilo i u slučaju porodice pokojnog pevača Kemala Montena.

 Skandal je nastao kada je počela svađa između porodica Jusić i Kemalovih najbližih. Jusići su bili dugogodišnji prijatelji sa pokojnim muzičarem i na sebe preuzeli odgovornost organizovanja koncerata u Kemalovu čast posle smrti.
FOTO: PRINTSCREEN YT

Tu su već problemi počeli da isplivavaju, a porodica Monteno je optužila Jusiće da su sve to uradili kako bi dobili određeni novac i sebe uzdigli u tim situacijama. Lepša polovina bračnog para Jusić je iznela svoju stranu priče.

“Ta vrsta klevete, optužbe, govora mržnje i pretnje smrću na kraju, javno… Znamo što nadležne institucije rade kada se to prijavi”, rekla je Paula Jusić i dodala da je uplata od 18.000 evra dobiti od dvaju koncerata, koje su organizovali Paula i Đelo Jusić, u celosti išla na račun porodice Monteno.

Ona je priznala i da joj je njegov sin Đani slao preteća pisma i to nakon što ih je Kemalova unuka javno prozvala na društvenoj mreži Fejsbuk.

“Nabijem vas na ku.ac klošari i lopovi. Ko ste vi, niko vas ne zna jer ste propali muzičari. Na sudu ćemo rešavati ovo. Ostavićete se mog prezimena… To zapamtite”, napisao je u pismu sin pokojnog Kemala.

FOTO: PRINTSCREEN YT

(dijaspora.news/Avaz, Foto: Damir Dervišagić, Printscreen/YT)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top