All for Joomla All for Webmasters
hronika

“KAŽU DA SI OTIŠAO, ALI ČEKAM TE DA SE VRATIŠ” Prijatelji tinejdžera koji je misteriozno preminuo u kući svog druga ne mogu da se oporave OD ŠOKA

Smrt tinejdžera Andora O. (15) koji je pod još uvek nerazjašnjenim okolnostima preminuo u kući svog prijatelja usred noći, šokirala je Bačku Topolu. Njegovi najbliži još uvek ne mogu da shvate zbog čega je 15-godišnjak izdahnuo, a dok se misterizona smrt ne razjasni, poruke podrške porodici stižu sa svih strana.

– Koliko god puta mi kažu da si otišao i dalje ću ležati u krevetu i razmišljati gde si to otišao i zašto, kada ćeš se vratiti – napisala je njegova rođaka na svom Fejsbuk profilu uz crnu fotografiju koju je postavila u znak žalosti.

Andor O.

FOTO: PRIVATNA ARHIVA / FACEBOOK

Nesrećni tinejdžer je, kako nezvanično saznajemo, živeo sa tetkom. Međutim, kobne večeri je umesto kući otišao kod svog prijatelja Valentina Bašića. Kako je Bašić ispričao, Andor nije želeo da ide svojoj kući, već ga je pitao da prespava kod njega.

U toku noći su probudili Valentinovu babu koja im je ustupila svoju sobu, jer u Bašićevoj nije bilo dovoljno mesta. Kako je ispričala žena, do ujutru nisu znali da je tinejdžer preminuo.

– Otac je došao da ga traži i ja sam rekla da pogleda u sobu. Tamo ga je našao kako nepomično leži na krevetu. Vikao je: “Ustani, sine”, ali se mladić nije odazivao – ispričala je Bašićeva baba.

Istraga koja je odmah pokrenuta trebalo bi da utvrdi razlog smrti tinejdžera, a do tada šok i tuga nadvili su se nad Bačkom Topolom. Društvene mreže su preplavljene porukama pordške i saučešća porodici, a uz gotovo svaku ide i pitanje: “Zašto i kako?”

– Ne mogu da poverujem u ovo. Mirno spavaj brate moj – napisao je njegov prijatelj na svom profilu.

I članovi porodice Bašić, kod kojih je Andor kobne večeri prespavao, uputili su reči podrške Andorovoj porodici.

Kako je “Blic” nezvanično preneo, na tinejdžerovom telu nije bilo tragova nasilne smrti, a pojedine informacije govore da je imao zdravstvenih problema.

dijaspora.news/blic.rs

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top