All for Joomla All for Webmasters
Aktuelno

KAMEN DA ZAPLAČE: U direktnom sudaru poginula kćerkica (7) vozača koji ga je izazvao

Sedmogodišnja devojčica N.N. iz ubskog sela Sovljak preminula je na Univezitetskoj dečijoj klinici u Tiršovoj u Beogradu od povreda zadobijenih u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila noćas na putu Valjevo – Ub.

Prema poslednjim informacijama, u ovoj nesreći je povređeno više osoba.

Kako saznajemo do udesa je došlo u selu Murgaš kada je vozač škode ‘’felicije’’ D.N. iz Sovljaka, koji se kretao iz pravca Valjeva, prešao na suprotnu kolovoznu traku i direktno udario u ‘’audi’’, kojim je upravljao S.J., u kojem se nalazila šestočlana porodica od kojih je četvoro dece.

U valjevskoj bolnici su potvrdili da je u toku protekle noći zbrinuto više teško povređenih osoba iz saobraćajne nesreće koja se dogodila na području Uba.

” Maloletna N.N. je nakon zbrinjavanja u valjevskoj bolnici transportovana u Beograd u Univerzitetsku dečiju kliniku u Tiršovoj gde je i pored napora lekara izgubila borbu za život.

Na daljem lečenju u Opštoj bolnici Valjevo na odljenju hirurgiju zadržan je S.J, a u jedinici Intenzivne nege D.N.

Četvoro maloletne dece B.T, O.T., O.J., B.J., su nakon zbrinjavanja hospitalizovana na Odseku dečije hirurgije”, saopšteno je iz valjevske bolnice.

Kako nezvanično saznajemo, direktan sudar dva automobila izazvao je vozač ‘’škode’’ D.N. sa kojim je u vozilu bila njegova maloletna ćerka N.N.

Ove sedmice ovo je druga tragedija na putevima u Kolubarskom okrugu. Za samo pet dana u dve saobraćajne nesreće život su izgubile tri osobe.

(Kurir.rs/S.S./Foto: Aleksandar Jovanović)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top