All for Joomla All for Webmasters
Ljudi

Kako igre koje se plaćaju preuzeti BESPLATNO I LEGALNO

Na Balkanu se uglavnom igre koje se plaćaju preuzimaju besplatno sa raznih Torrent sajtova.

 Ali, to nanosi dosta štete izdavačima a, nekad, i vašem računaru u vidu virusa. Naravno, da ne pričam da tada dolazite u konflikt sa zakonom. Postoji i bolje rešenje u vidu promocija pa tako možete preuzeti neku igru potpuno besplatno i legalno iako se inače plaća, a kako da to uradite piše Stefan Marjanov na sajtu SAZNAJ NOVO.
 Potpuno besplatne igre

1) Prvi način je Origin OtH (On the house)

Foto: orgin.com / Promo

Ovaj sajt potpuno besplatno pune verzije igrica koje se inače plaćaju, ali na određeni vremenski period. Ljudima je to bilo toliko čudno da su stavili obaveštenje ispod igrice, koja je u tom trenutku besplatna, gde jasno piše da je igra skroz besplatna, do kraja života, bez ikakve obaveze korisnika da išta ikada plati.

Problem je što nikad ne znate koja i kada će igra biti besplatna, ali dobra strana, pored toga što je besplatna, je što promocija traje neko vreme pa imate vremena da je iskoristite.

2) Game Giveaway of the day

Foto: giveawayoftheday.com / Promo

Giveaway of the day je poznati sajt koji nudi svakoga dana neki softver potpuno besplatno, i promocija važi samo taj dan. Imaju i kategoriju za igre gde možete osvojiti nekoliko licenci za neku igru (recimo 100) ili besplatno preuzeti odmah – zavisi od ponude.

3) Igre koje su postale besplatne

Postoje i igre koje su se nakada plaćale ali su kasnije ponovo izdate kao besplatne. Takve igre možete pronaći na Wiki stranici gde imate spisak u vidu tabele i možete ga sortitati kako vam odgovara.

Velika sniženja igara

Već sam pisao o sajtu na kome možete preuzeti igre sa ogromnim popustima, i do 90%! Nekada igre koštaju po nekoliko dolara, što je praktično besplatno složićete se ako znamo da inače koštaju preko 30 dolara. I to su popusti na poznate naslove, kao što su recimo trenutno CS:GOSkyrimRocket LeagueFar Cry 4 itd. Popusti traju gotovo uvek, samo nekad variraju pa je dobro pratiti sajt i kupiti igru kada je najjeftinija.Teško je doći do plaćene igre besplatno ali je moguće. Svakako treba podržati izdavača i sve ljude koji rade na kreiranju igre tako što ćete je kupiti piše na sajtu SAZNAJ NOVO.

(blic.rs)

IZDVAJAMO

To Top