All for Joomla All for Webmasters
Dijaspora

KADA MI JE PLJUNUO NA NOVAKA ĐOKOVIĆA I PRAVOSLAVNI KRST, PAO MI JE MRAK NA OČI: Neverovatna životna priča jednog srpskog kamiondžije koji je zbog hašiša završio u SUROVOM marokanskom zatvoru! (VIDEO)

Jedan od srpskih kamiondžija u popularnoj emisji ”Iza rešetaka” ispričao je do detalja svoje doživljaje iz jednog zatvora u Maroku.

Anonimni kamiondžija je ispričao kako je zbog dilovanja hašiša iz Maroka u Španiju završio u lokalnom zatvoru Nador, kada su ga na jednom graničnom prelazu uhapsili jer nije želeo da da mito jednom cariniku u vrednosti od 10.000 evra. Pošto nije imao taj novac kod sebe, srpski šofer je završio u zatvoru, a tu je krenuo njegov pakao.
On je do detalja ispričao doživljaje iz zatvoreništva, a jedan momenat je privukao svima pažnju.

Naime, dok je Srbin služio kaznu u njegovu tamnicu su stigla dva Arapina sa bliskog istoka koja su optužena za terorizam. Soba je u tom trenutku bila prepuna jer je sve više ljudi pristizalo u zatvor zbog tzv ”Arapskog proleća.” Te davne 2010. godine revolucija se proširila širom arapskog sveta, pa kako bi se sve što pre zaustavilo, veliki broj demonstranata završio je iza rešetaka.

Baš takva dvojica stigla su u sobu sa srpskim kamiondžijom koji je sa njima imao strašan incident. On je upravo u emisiji ”Iza rešetaka” do detalja ispričao kako se sve zapravo dogodilo.

”Ja sam na ormaru odmah pored svog kreveta imao dva postera. Jedan je bio  Novak Đoković, dok je na drugom bio krst. Jedan od Arapa kada je to video, okrenuo se i bez ikakvog razloga pljunuo na Novaka, a onda i na prvoslavni krst. Bez imalo razmišljanja sam ga odmah udario, nakon toga sam ga odveo u wc i sa dve-tri vaspitne sam ga smirio. Delovalo je da se smirio, ali ja nikako nisam bio miran pored njega i uvek sam ga držao na oku, ” ispričao je Srbin.

Kako je čitav incident izgledao i kako je tekla cela priča pogledajte na videu ispod od 30. minuta.

 

dijaspora.news/Kurir.rs/Priredio: Nemanja Ilić/Foto: Youtube

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top