All for Joomla All for Webmasters
Magazin

KAD SE GASTARBAJTER ŽENI: “Tražim ženu. Imam kabria. Molim samo mladje. Zgodne. Samo ljubav”!

Sadržaj oglasa nasmejao je mnoge pa je ubrzo postao hit na Fejsbuku

 Čovek iz Hrvatske koji živi i radi u Nemačkoj, odlučio je da potraži ljubav preko društvene mreže putem oglasa koji je objavio na stranici “Dijaspora-ljubavni oglas”. Sadržaj oglasa nasmejao je mnoge pa je njegova objava ubrzo postala hit na Fejsbuku.

"Tražim ženu. Imam kabria. Ne treba radit'. Samo ljubav": Kad gastarbajter traži ženu

“Tražim curu. Ženu. Imam kabria. Novaca. Za život u Njemačkoj. Molim samo mlađe, zgodne. Inbox. Ne treba raditi, ja ću se pobrinuti za sve. Samo ljubav!”. Uz tekst je objavio i prigodne fotografije – pa i u “kabriu”.

Na Fejsbuku je zatim krenula da se širi slika ovog oglasa, a ništa manje duhoviti nisu ni komentari koje pljušte.

Osim šala, ima i komentara u kojima se “brani” muškarac koji traži ženu na ovaj način i ističe da je razumljivo zašto je ovaj čovek rešio da preko društvene mreže potraži ljubav.

“Znam da mu se svi smeju, verovatno će i meni na ovaj komentar, ali niko ne razume koliko je teško kad je osoba sama u dijaspori. Koliko god para imala fali to malo ljubavi, osećaj da te neko voli poštuje i ceni. Siguran sam da ona osoba koja bi mu se javila bi zaista bila tetošena i čuvana kao kap vode na dlanu. Majstore svaka ti čast, nastavi marljivo i naporno da radiš i želim ti sve najbolje u životu”, napisao je neko ispod ljubavnog oglasa.

Dijaspora.news/buka

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top