All for Joomla All for Webmasters
Ljudi

IMA LI DALJE? Poznati crnogorski novinar i pisac priznao da KRADE da bi prehranio djecu

Malo ko u Crnoj Gori nije čuo za Miška Đukića. Novinar, pisac, voditelj, čiji tekstovi nikoga nisu ostavljali ravnodušnim. Britko pero, vanserijski talenat, ogromno iskustvo, međutim nisu bili dovoljna preporuka da Miško Đukić dobije posao. Bilo kakav posao. Posao koji će pošteno raditi i zaraditi da prehrani porodicu!

Miško je dugo ćutao. Molio za posao. Prijatelje. Njih 27 i nijedan od njih mu nije pomogao. Sada je na svom Fejsbuk profilu priznao da je – ukrao med. Da liječi dijete od bronhitisa! A onda i jogurt, 5 jaja i pola hljeba. Da prežive.

Da li će policija sada doći da uhapsi Miška? Da li će neko od njegovih “prijatelja” naći bilo kakav posao, koji će on pošteno raditi? Zapamtite, on NE TRAŽI MOLOSTINJU, ON TRAŽI POSAO, piše portal Volim Podgoricu.

Miškova životna riječ je “sloboda”. Za sve nas. Za sve novinare, pisce, medije, ljude.

Kada je Miško Đukić osvajao slobodu za sve nas, svi su ga tapšali po ramenu. Kada nema hljeba za djecu, svi okreću glavu!

Pročitajte Miškov FB status i nemojte plakati, kukati, kleti. Uradite nešto!

Eto ukradoh i prvi med prije 20-ak dana, jer nijesam imao dinara da djetetu liječim bronhitis. I to dobar med, osveštani. Oni su ukrali pčelama, ja njima i sad smo kvit. A danas, jogurt, 5 jaja i pola hleba… Samo ne znam sa kime sam sad kvit.

27 ljudi, svojih prijatelja molio sam da mi daju BILO KAKAV posao. Jer ne mogu djeci priuštiti osnovno…a to je hrana… Među onima koje sam molio za bilo kakvu pomoć, u vidu posla, mnogi su moji prijatelji, ovdje na Facebook-u. I tako od zatvaranja radija Free Montenegro. Snimio sam 17 pozorišnih predstava, napisao 3 knjige, 4 dokumentarna filma, Bezbroj radio-tv emisija.

Bezbroj tekstova, što u Vijestima, sto u Danu ocijenjenih od najrelevantnijih, iz istih medija, sa superlativima koje ne želim da ponavljam. Ali nikada i niko od njih se nije sjetio da mi isplati tekst ili da me pozove da radim.

 Sada ću zamoliti neprijatelje, jer od njih jedino mogu ocekivati pomoć, da mi ponude bilo kakav posao osim teških fizičkih, koje sam spriječen obavljati zbog, medijima poznatim, teskih batina.
Ali po cijenu života necu zamoliti Udbu, niti kriminalnu organizaciju koja sebe zove Demokratskom Partijom Socijalista.

Eto ukradoh i prvi med prije 20-ak dana, jer nijesam imao dinara da djetetu liječim bronhitis. I to dobar med, osveštani. Oni su ukrali pčelama, ja njima i sad smo kvit.”

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top