All for Joomla All for Webmasters
Društvo

HUMANI! BAKU IZ VRŠCA ĆERKA JE OSTAVILA USRED ZIME NA ULICI BEZ IČEGA! Naišao je dečak Nemanja, sa majkom Maricom je primio u svoj dom, a sada joj spremaju LEPO iznenađenje!

Starica Nevenka Harkaj je ostala bez dokumenata i garderobe kada ju je po hladnoći, nasred ulice, ostavila rođena ćerka. Međutim, da i dalje ima humanih ljudi, dokazala je Marica Lazić koja je bolesnu Nevenku primila u svoj dom.

– Ne znam šta da mislim o osobi koja je sposobna da rođenu majku ostavi na ulici bez ičega – rekla je za TV Prva Marica koja je pre mesec dana, vrata svog stana otvorila za napuštenu majku.

Maričin sin je Nevenku sreo na ulici, pozajmio joj telefon da nazove ćerku, a nakon toga je razgovarao sa svojom majkom i zamolio je da iznemogloj starici pruže smeštaj na neko vreme.

 

FOTO: PRINTSCREEN

– Tek nakon nekoliko dana doveli smo Nevenku u naš stan. Nismo mogli da je pronađemo, al ju je jedan dan prepoznao moj sin – objašnjava Marica.

Nevenka je u domu Lazića provela nešto više od mesec dana i za to vreme su joj svi članovi porodice nesebično pomagali.

– Nevenka je mirna i tiha, neće da uzme da jede dok ja ne jedem. Pita me svaki put da li može da uzme peškir, iako sam joj rekla da se ponaša kao da je u svojoj kući – završava Marica dodajući da nije mogla da ostavi živo biće na ulici i da će joj Nevenka nedostajati nakon odlaska u prihvatni centar za odrasle.

 

FOTO: PRINTSCREEN

Koliko je veliko srce Marice Lazić objašnjava njena sudbina i to da i u okolnostima kad je njoj teško, ima snage i volje da pomogne drugima.

Marica je zbog zdravstvenih problema rano penzionisana. Njen suprug je nastradao pre nekoliko godina, a ona je ostala sama sa troje dece i minimalnim primanjima. Sredstva za život obezbeđuje tako što proizvodi i prodaje ukrase od papira.

 

Dijaspora.news/(Kurir.rs/Blic)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top