All for Joomla All for Webmasters
Dijaspora

HAOS U BARSELONI! UČENICI OPKOLILI PREDSTAVNIKA AGENCIJE KOJA IH JE PREVARILA: Gimnazijalci tražili da vrati pare, ŠPANSKA POLICIJA upala u hotel!

Učenici treće godine Devete gimnazije iz Beograda, koji su ostali bez uredno plaćenog smeštaja u Barseloni zbog prevare agencije preko koje su išli, opkolili su predstavnika agencije “Planeta-promet” preko koje su išli, tražeći mu da razreši situaciju.

Na snimku do kojeg je došao Kurir vidi se njegovo obećanje da će im sve pare biti vraćene. Na pitanje da li garantuju da će agencija vratiti sve pare, on je odgovorio: “Svakako!”

“Za sve što smo krivi vratićemo do dinara”, rekao je on.

Kako saznaje Kurir, đaci su uplatili 7 punih pansiona u jednom luksuznom hotelu. Međutim, čitava priča je od početka bila sumnjiva jer je, kako saznajemo, pred put đacica rečeno da neće biti u hotelu za koji su uplatili nvoac, već će im biti promenjen hotel.

Kada su stigli u Barselonu, u tom “novom” hotelu tražili su im dodatnih 120 evra po učeniku! Naravno, jedan deo njih nije imao to da plati pa je nastao opšti metež. Na kraju je pozvana i policija kako bi razrešila čitavu situaciju i đacima omogućila da negde provedu noć.

 

Oni će, saznaje Kurir, biti smešteni u nekom jeftinijem hotelu a sutra bi trebalo da krenu nazad za Beograd.

 

Jedan od roditelja ranije je ispričao za Kurir da su deca očajna jer su jedva čekala da stignu.

 

“Premorena su, jedva su čekala da stignu, a sada ih je zadesilo ovo. Ekskurziju smo dogovorili pre šest meseci i tada su definisane cene i počeli smo sa plaćanjem. Sve vreme je bio dogovor da će odsesti u hotelu Flamingo sa pet zvezdicama na samoj plaži. Dan pred polazak, profesorka je rekla da im je zamenjen za hotel Samba koji se nalazi u brdu, najmanje kilometar od plaže i neuporedivo je lošiji od prvog”, ispričali su za Kurir zabrinuti roditelji.

 

Kurir je ovo prijavio tursitičkoj inspekciji pri Minsitarstvu turizma i obećano je da će odmah izvršiti nadzor u agenciji i proveriti o čemu se radi.

(dijaspora.news/kurir.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top