All for Joomla All for Webmasters
Naša posla

HAOS NA LETU ZA TIVAT: “Gospodine, i za seks morate da sačekate u redu!”

Društvenim mrežama kruži isječak iz štampanih novina sa anegdotom koja se dogodila na beogradskom aerodromu.

Zbog bure na tivatskom aerodromu redovan let iz Beograda za Tivat je otkazan, a na šalteru se stvorila velika gužva. Turistički vodič jedne poveće grupe ponovo je čekirao karte za svoje nestrpljive putnike.

Kako je ispričao jedan očevidac, u tom trenutku se do šaltera probio stariji gospodin. Bacio je svoju kartu na pult i povikao: Ja moram da budem na ovom letu i to u prvoj klasi!

Službenica na šalteru je smireno odgovorila: Žao mi je, gospodine, prvo moram da napravim rezervacije za grupu koja čeka. Ako budete strpljivi, sigurna sam da ćemo i Vama moži da izađemu u susret.

Ovo nije umirilo starijeg čovjeka, već je počeo da viče na slžbenicu: Znate li vi uopšte ko sam ja?!

Bez oklijevanja, službenica na šalteru je uzela mikrofon i rekla preko razlgasa: Molim cijenjene posjetioce beogradskog aerodroma za trenutak pažnje. Na terminalu  imamo putnika koji ne zna ko je. Ukoliko bilo ko može pomoći u otkrivanju njegovog identiteta, neka se hitno javni na šalter broj 2.

Putnici koji su čekali u redu su počeli gotovo histerično da se smiju, a poniženi “važan gospodin” je dobacio nepokolebljivoj šalterskoj službenici:

Jebo te ja!

Na ovo je ona opet ljubazno odgovorila:

Žao mi je, gospodine, i za to ćete morati da sačekate u redu. 

 

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top