All for Joomla All for Webmasters
Društvo

FATALNA SRPKINJA KOJA JE SRUŠILA AUSTRIJSKU VLADU! Evo ko je seksi Tajana sa snimka zbog kojeg je Štrahe dao ostavku! (FOTO)

Austriju trese skandal zbog snimka iz vile na Ibici posle kojeg je vicekancelar Hajnc Kristijan Štrahe podneo ostavku na tu funkciju, a posebno je zanimljivo to što se na videu nalazi Srpkinja Tajana Gudenus.

Tajana Gudenus, rođena Tajčić, prema pisanju austrijskih medija, potiče iz srpske porodice iz Hrvatske. U medijima se navodi da su izbegli u Banjaluku nakon početka rata 1992. godine. Kako je pisao nedeljnik Cajt, njena majka je „javna beležnica sa odličnim vezama u glavnom gradu bosanskih Srba“.

Gepostet von Tajana Gudenus am Samstag, 5. Mai 2018

Tajčić se 2007. preselila u Beč bez ikakvog znanja nemačkog i tamo završila osnovne studije, a zatim i master-studije ekonomije. Njene fotografije se nalaze na stranicama na kojima se reklamiraju foto-modeli.

Od 2014. se volonterski angažuje u austrijskom Fondu za integraciju. Rekla je da je kroz svoju priču htela da pokaže ljudima sa migrantskim bekgraundom „da na osnovu porekla nemaju manje nego više šansi“ zbog više jezika koje govore, preneo je jedan austrijski portal.

My little love, you really are my favorite reason to lose sleep… and my biggest motivation to keep moving forward and…

Gepostet von Tajana Gudenus am Mittwoch, 24. Oktober 2018

U junu 2016. je Tajana Tajčić u Beču vodila program koji je organizovala Turistička organizacija Beograda, a na kojoj je bio i ambasador Srbije u Austriji. Vodi blog „Baby and Beauty“ gde piše o tome kako je biti majka.

Drugi brak Johana Gudenusa (42) sa tom mlađom Srpkinjom – mediji često navode da ima 22 godine, premda po drugima ima 30 – bio je često tema austrijskih trač-magazina koji su prošlog meseca javili da je Tajana navodno ponovo trudna.

 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10210121161486322&set=a.2353140228718&type=3

Roditelji navodno očekuju dečaka. Njihova prva kćer Anastasija (Anastasia) nedavno je navršila godinu dana. Gudenus je tada za srpsku državnu agenciju Tanjug govorio da je Anastasija „staro hrišćansko ime koje znači vaskrsenje, i spaja kako Srbe, tako i Austrijance“.

 

 

Dijaspora.news/(Kurir.rs/Dojčevele)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top