All for Joomla All for Webmasters
Magazin

ERU OJDANIĆA PETORICA BRUTALNO PRETUKLA I OPLJAČKALA: Bio sam klinički mrtav! (FOTO)

Eru Ojdanića brutalno je pretuklo pet muškaraca na vašaru na kosmajskim Tresijama. Na pevača narodne muzike nasrnula su petorica nepoznatih mladića, koji su ga izveli iz šatora i svom snagom ga udarali pesnicama i šutirali nogama, nakon čega su mu otkinuli zlatni lanac i opelješili ga za 1.900 evra.

FOTO: KURIR

Policija je odmah reagovala i uhapsila napadače, a Era je zbog povreda završio u Urgentnom centru. Pevač je imao povredu rebra, leđa, ruke i lice, a na kućno lečenje pušten je tek u šest sati ujutru.

Era Ojdanić je za Kurir otkrio detalje tuče i pokazao modrice. On je oko 19 sati otišao je u selo, kako bi preuzeo svoj automobil i mikrofon, a odvezao ga je sin Dragutin.

FOTO: KURIR

“Svi me saleću i pitaju da li sam dobro. Ljudi su u šoku, neki su mislili da sam gotov kad su me videli izubijanog i iscepanog. Za 55 godina svoje karijere, nikada nisam bio u takvoj nekoj situaciji. Ma nikada u životu! Ja sam doživeo kliničku smrt. To je strašno”, rekao je Era.

FOTO: KURIR

Ojdanić je dodao da verovatno neće podneti krivične prijave protiv napadača. Era je na vašaru trebalo da nastupi i sinoć, ali je otkazao tezgu zbog incidenta.

(Dijaspora.news/kurir.rs)

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top