All for Joomla All for Webmasters
Crna Gora

ĐUKANOVIĆ O IZDAJI I ČETNIČKOJ BRATIJI: Nije Herceg Novi srpska varoš, već crnogorski ponos

Naš ulazak u NATO nije naša želja da ratujemo niti da budemo dominantni deo vojnog saveza, naša pripadnost evroatlantskoj alijansi jeste upravo namera da učvrstimo crnogorsku stabilnost i bezbednost, da se nikada više na ponovi 1999 — da o nama odlučuju tamo gde nas nema.

Bolje će se o nama odlučivati tamo gde mi sedimo, a sedećemo od 25. maja u stolici NATO alijanse, poručio je šef demokratske partije socijalista Milo Đukanović u Herceg Novom.

“Koliko god nam paralo oči ono što smo videli na Cetinju, političke vampire ispred parlamenta, ja to smatram vrlo dragocenim, jer nas je podsetilo gde smo danas, a gde smo mogli biti da je bilo po njihovom”, kazao je Đukanović na završnoj konvenciji DPS u Herceg Novom.

On je rekao da su lideri Demokratskog fronta najveća sramota savremene Crne Gore.

“Po prvi put u dugoj i svetloj istoriji Crne Gore imamo izdajnike koji se ponose svojom izdajom, a najveći greh im je što su poverovali da mogu i imaju pravo da dođu na vlast izazivajući bratoubilački rat”, kazao je Đukanović.

Đukanović je, ocenjujući političke protivnike, konstatovao da je SNP neuspešno upravljao Herceg Novim, i od partije koja je imala podršku 40 odsto birača došao u situaciju da teško ostvaruje prelazak izbornog cenzusa.
DF je potom nazvao “raspomamljenom četničkom bratijom”.

“Nije Herceg Novi srpska varoš, već crnogorski ponos”, poručio je je Đukanović.

(Dijaspora.news/vijesti.me)

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top