All for Joomla All for Webmasters
Aktuelno

Dragan i Milan idu biciklima do Jadrana: To je njihov put iz snova, i ima jedan divan cilj (FOTO)

Prvog dana planirali su da prespavaju na Perućcu

Lajkovčani Dragan Radosavljević i Milan Jovanović krenuli su biciklima do Jadrana. Planirali su da putovanje do mora traje 12 dana.

Biciklisti kažu da je ovo njihov “put iz snova”.

– Ovo je svojevrsno podsećanje na naša putovanja iz detinjstva. Cilja nam je da ovim putovanjem evociramo uspomene na letovanja iz detinjistva – kažu lajkovački biciklisti.

Za ovaj put spremali su se duže vreme i kažu da su fizički spremni za putovanje koje će trajati skoro dve sedmice. Na put su krenuli sa srpskom i zastavom lajkovačkog PSD “Ćira”.

Danas, prvog dana, planirali su da prespavaju na Perućcu. Drugog dana kroz kanjon Drine, brodom, će se prebaciti do Višegrada.

Sledi osvajanje sledećeg cilja, a to je Tjentište, zatim Trebinje, Dubrovnik i Herceg Novi.

Nakon toga biciklama obićiće jadransku obali u Crnoj Gori, od Jaza, Bečića i Budve. Poslednjeg 12. dana planirali su povratak u Lajkovac, ali ne biciklama, već autobusom.

Posebno ponosni na ovu odluku lajkovačkih biciklista su tamošnji planinari. Vlada Jakovljević iz PSD “Ćira” Vlada Jakovljević je rekao da se “parnjača se zahuktala ove nedelje”.

-Poželimo srećan put našim momcima Draganu Radosavljeviću i Milanu Jovanoviću, koji su biciklama krenuli put Jadrana. Srećno momci i vedro – tim rečima su lajkovački biciklisti ispraćeni na dug put koji ih očekuje do Jadrana.

(Dijaspora.news/telegraf.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top