All for Joomla All for Webmasters
Crna Gora

DEMANTI IZ CRNE GORE “U Luci Bar nema mesa smrznutog prije 35 godina”

Uprava carine Crne Gore je, povodom informacija u medijima da je tovar zamrznutog mesa iz 1982. godine stigao u Luku Bar, saopštila podgoričkim Vijestima da na kontejnerski terminal takav tovar nije stigao niti je Uprava carina dobila informacije o prispijeću takve pošiljke, što je “standardna procedura kako bi bilo koji brod mogao ući u Luku Bar”.

Uprava Carina Srbije saopštila je prije par dana da ima informacije da se u Luci Bar nalazi kontejnter sa mesom zamrznutim još 1982. godine i navela da su pooštrene mjere kontrole te da neće dozvoliti da ta pošiljka uđe u Srbiju.

ALARM U CRNOJ GORI: U Luku Bar stiglo zamrznuto meso STARO 35 GODINA

– U Slobodnoj carinskoj zoni na kontejnerskom terminalu nalaze se pošiljke koje su uredno prijavljene carinskim, inspekcijskim službama, kao i operateru u Luci Bar – navodi se u saopštenju.

Iz Uprave za inspekcijske poslove saopćeno je da je veterinarska inspekcija u skladu s informacijama iz medija, a u saradnji sa carinskim službenicima, naknadno pregledala dokumentaciju i idenfitikacijsku provjeru pošiljki životinjskog porijekla na Kontejnerskom terminalu Luka Bar.

– Tom prilikom konstatovano je da ne postoje nikakve sumnjive pošiljke. Carina i Inspekcija nije dobili zvanične informacije o prispjeću pošiljke mesa iz 1982. godine. Na kontejnerskom terminalu su pošiljke koje su uredno prijavljene carinskim i inspekcijiskim službama, kao i operateru u Luci Bar – piše u saopštenju.

 

1 Comment

1 Comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top