All for Joomla All for Webmasters
Aktuelno

Dan pred Novu godinu SVI pojurili ka planinama: Potpuni saobraćajni kolaps, kilometarski redovi na granicama

Samo dan pred doček 2018. godine, na svim putnim pravcima u Srbiji, ali i na graničnim prelazima stvorene su ogromne gužve. Još od ranog jutra, saobraćaj je pojačan na svim putevima koji vode ka turističkim mestima, a posebno na pravcima ka skijalištima i zimskim centrima.

Saobraćaj je pojačan i unutar gradova, a ono što je dobro u ovim gužvama je period povoljnih vremenskim prilikama koji nije baš uobičajen za poslednje dane u godini.

Toplo i suvo vreme olakšava vožnju i doprinosi boljoj prohodnosti puteva.

Zato, naoružajte se strpljenjem i budite tolerantni. Proverite da li imate sva međunarodna dokumenta koja su potrebna za zemlju u koju putujete, a na put krećite isključivo odmorni.

Prema podacima Uprave granične policije RS, na našim graničnim prelazima zadržavanja su oko pola sata.

U pretprazničnim novogodišnjim i božićnim danima zbog očekivano pojačanog saobraćaja često dolazi do formiranja dužih kolona vozila na putničkim ulaznim i izlaznim terminalima, uglavnom sa mađarske i hrvatske strane.

Zadržavanja su tada često duža od uobičajenih, a u pojedinim danima mogu biti i višesatna, pa AMS S preporučuje da se u tim danima koriste granični prelazi koji su manje opterećeni i na kojima su zadržavanja kraća.

(dijaspora.news)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top