All for Joomla All for Webmasters
Hrvatska

DA LI JE KOLINDA BILA PIJANA U KNINU? Hrvatski mediji BRUJE o onome što se u jednom trenutku VIDELO U PRENOSU!

Veče pre Dana pobede i domovinske zahvalnosti na Kninskoj tvrđavi održan je svečani prijem za vojne zapovednike, koje je prisustvovala i predsednica Kolinda Grabar-Kitarović. Među zvanicima su bili i ministar unutrašnjih poslova Davor Božinović, ministar obrane Damir Krstičević, američka generalka Sandra Best i mnogi drugi, ali je svima šou ukrala Kolinda.

Najbizarnijih pola sata političke scene u 2019.

Hrvatska predsednica je u jednom trenutku po protokolu izašla pred mikrofon kako bi održala govor, ali ono što je usledilo predstavljalo je najbizarnijih pola sata na političkoj sceni.

Kolinda je prvih pet minuta govora većinom govorila na engleskom jeziku, obraćajući se ponajviše direktno generalki Best i objašnjavajući kako joj je baš drago što je američka gošća tu. Onda se u jednom trenutku ipak prebacila na Hrvatsku i krenula je da objašnjava kako je grize, jer nije uzela pušku u ruke i učestvovala u operaciji Oluja.

Nakon čudnog govora usledio je nepredviđeni pevački nastup

Na licima okupljenih se, kako je Kolindin govor trajao, moglo videti da su pomalo zapanjeni ponašanjem predsednice, njenim bizarnim govorom, nekontrolisanom gestikulacijom i mimikom, ali najčudnije je tek usledilo. Kolinda se ugurala među amatere Sv. Mihovil i sa njima otpevala pesmu. Pritom se pokazalo da predsednica nema baš talenta za pevanje, što je pokušala da nadoknadi glasnoćom i razjapljivanjem usta, pa su se u televizijskom prenosu u jednom trenutku doslovno videli njeni krajnici.

Na televizijskim snimcima se takođe vidi da se Kolinda oslanjala na svog savetnika Antu Deura dok je teturajućim korakom odlazila s tvrđave, a sve navedeno je rezultiralo brojnim nagađanjima u javnosti kako je predsednica to veče bila – pijana.

Plenković nije demantovao da je Kolinda bila pijana, ministri kažu da su je “obuzele emocije”

Njih je najdirektnije objasnio njen prethodnik Ivo Josipović gostujući na televiziji N1, gde je rekao da se “mnogi pitaju da li je Kolinda u Kninu pila alkohol”. Na Josipovićevu izjavu se osvrnuo premijer Andrej Plenković, koji je kontatovao da su to “teške reči”, ali nije demantovao Kolindino pijanstvo. To nisu učinili ni HDZ-ovi ministri koje se dan kasnije pitalo o događanjima s Kninske tvrđave, već su insistirali na tome da su “predsednicu obuzele emocije”.

Psihijatar Vukušić: Nije tajna da naši političari vole da zavire u čašicu

Hrvatski novinari su pitali psihijatra Hermana Vukušića šta on misli o neobičnom precednicinom ponašanju u Kninu.

“Nije tajna da naši političari vole da zavire u čašicu, ali bez alkotestiranja bi i konzilijum psihijatara i psihologa to mogao da ukapira. U svakom slučaju bila je euforična. I napetost zbog kampanje je mogla da izazove ispad euforije, pa čak i hipomaniju, za šta mislim da ovde ipak nije slučaj”, rekao je za Index psihijatar Herman Vukušić.

 

 

Dijaspora.news/(Espreso.rs/Index.hr)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top