All for Joomla All for Webmasters
Dijaspora

Crnogorski džudista otvoreno o svojoj PLASTIČNOJ ŽENI i ubijenom kumu NARKO-DILERU: Tamaru nisam oženio zbog ljepote! (VIDEO)

Vicešampion svijeta u džudou, Srđan Mrvaljević, iznenađen je što je snimak sa njegovog vjenčanja izazvao takvo interesovanje javnosti u čitavom regionu.

Snimak vjenčanja kontroverznog džudiste postao je hit na internetu. Snimak svadbe praćen je muzičkom numerom u kojoj se pominju darivanje prstena vječnosti, Vasilije Ostroški i svi anđeli, a čini se da je najveću pažnju privukla Srđanova supruga Tamara, koju na društvenim mrežama zovu “plastična žena” zbog brojnih estetskih intervencija koje je uradila na sebi.

Ono što je posebno zanimljivo javnosti je i činjenica da je Mrvaljević bio kum Luke Radulovića (37), dilera kokaina koji je ubijen aprila ove godine u jednoj beogradskoj kafani i jedan od najvećih zagovornika nezavisnosti Crne Gore i njenog ulaska u NATO.

“Izgleda da javnost najviše zanimaju estetske korekcije moje supruge. Pošto je etiketirana kao plastična žena od glave do pete, reći ću vam, iako nerado i sa dozom neprijatnosti, da Tamara ima implante u grudima i hijaluron u usnama i jagodicama. Iskreno, ja sam protivnik bilo kakvih operacija koje nisu nužne i Tamara mi je bila ljepša prije bilo kakvih dodataka, ali to je bila njena odluka i ja sam je prihvatio zbog njenog zadovoljstva i sreće. Tamaru nisam oženio zbog izgleda i ljepote, već zbog njenog vedrog duha i ljudskih kvaliteta”, rekao je džudista za Blic.

Mrvaljević je otvoreno pričao i o svom kumu, ubijenom dileru Luki Raduloviću.

“Trenirali smo zajedno, dizali tegove, igrali fudbal, basket, stoni tenis…

Luka je jedan dio života potpuno posvetio džudou, bio je reprezentativac i prvak drzave, učestvovao na svjetskom i evropskom prvenstvu. U tom periodu smo se dogovorili da će prvi ko se oženi uzeti onog drugog za kuma…Kasnije je izabrao način života koji je izabrao”, kaže Mrvaljević.

Podsjetimo, ubijeni Luka Radulović javnosti je postao poznat pošto je bentlijem presjekao predsjedničku kolonu vozila na Topčideru. Mjesec dana kasnije je uhapšen pod sumnjom da je trgovao narkoticima. Međutim, ubrzo je pušten na slobodu. Ubijen je u aprilu ove godine ispred jednog noćnog kluba u Beogradu.

Blic

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top