All for Joomla All for Webmasters
Showbiz

CRNOGORSKA MISICA SE PAKUJE ZA SAD: Ponijeću bocu crnogorskog vazduha

Nešto više od mjesec nakon što je Katarina Keković odlukom kompanije Miss Yu i po “automatizmu i diskrecionom pravu” naimenovana za mis Crne Gore 2016, najljepša Crnogorka već pakuje kofere i priprema se za daleki put. Naime, u subotu će se otisnuti put SAD, tačnije Vašingtona, u čijem će “Gaylord National Resort & Convention” centru 18. decembra predstavljati našu zemlju na svjetskom izboru. Prošlogodišnja prva pratilja tadašnje misice Nataše Milosavljević još prilikom inauguracije istakla je da je poziv kompanije nije zatekao nespremnu, a u međuvremenu je dodala gas i još aktivnije se uhvatila ukoštac sa izazovom. Keković Dnevnim novinama pred put na svjetsku smotru poručuje da je pripremni period odradila bez greške, što joj uliva prijeko potrebnu dozu optimizma.

“Ne idem na svjetski izbor rekreativno i bez ambicija, samo da bih se družila. Sva moja očekivanja biće ispunjena ukoliko uloženi trud i kvalitet koji posjedujem budu primijećeni”, poručuje Keković.

“Vrijeme je praktično proletjelo. Sva sreća pa sam odluku kompanije dočekala potpuno spremna, tako da su moje pripreme trajale maltene godinu. U avion ću se ukrcati mirne glave jer sam zaista pružila maksimum. Imala sam dosta javnih nastupa, posao voditeljke na TV Pink M doprinio je da napredujem na polju komunikacija tako da nemam problem sa tremom. Ovo je prilika koja se ukaže jednom u životu i ne bih nikada oprostila sebi da pođem sa saznanjem da sam nešto propustila da uradim. Opuštena sam i srećna sam što se bliži trenutak polaska. Jedva čekam”, uzbuđena je Keković.

CRTANJE I PJEVANJE U NOĆI TALENTA

Među brojnim aktivnostima koje su iza Keković prednjače one u vezi sa pripremom haljine i odabirom nastupa za popularni šou talenata. Haljina sa dizajnerskim potpisom naše Sanje Bobar, koju će misica nositi na gala svečanosti, pobrala je simpatije publike na nedavno završenoj Crnogorskoj nedjelji mode, a Keković vjeruje da će aplauz zaslužiti i prilikom predstavljanja talenata.

“Haljina je zaista predivna. Prilagođena je mom karakteru i Bobar je uradila odličan posao. Očekujem zapažen plasman njene kreacije i na večeri posvećenoj dizajnerima misica. Što se tiče talenata odlučila sam da predstavim umijeće crtanja i pjevanja. Riječ je o portretima i melodiji numere Jelene Tomašević, koju su za ovu priliku prilagodili DAB produkcija, Željko Joksimović i Minacord. Biće zastupljen i nacionalni ples u kostimima. Talent šou se prethodnih godina pokazao kao bitan prilikom ocjenjivanja žirija, vjerujem da imam šansu da se pokažem u pravom svijetlu”, tvrdi Keković, napominjući da se skica kreacije koju će nositi u SAD može vidjeti na zvaničnom sajtu takmičenja, baš kao i nacionalni poklon adut iz prikrajka koji krasi autentičnost.

FLAŠA VAZDUHA KAO SiMBOL CRNE GORE

“Odlučila sam da u Vašington ponesem flašu crnogorskog vazduha (smijeh). Razne opcije su bile u igri, ali je ovo jedinstven poklon i prati ga simbolika. Taj vazduh predstavlja ekološku Crnu Goru, asocira na njene ljepote, kontraste, sve ono čime raspolažemo na tako malom prostoru. Vjerujem da će originalan poklon privući pažnju”, cijeni misica.

NE IDEM REKREATIVNO U SAD

Nakon sumiranja onoga što je bilo, prelazimo na ono što će biti Keković ne želi da se opterećuje razmišljanjima o kraj njem poretku na tabeli. Povratnu kartu čekiraće s osmijehom ukoliko ispuni zacrtane ciljeve.

“Ne idem rekreativno i bez ambicija, samo da bih se družila. Sva moja očekivanja biće ispunjena ukoliko uloženi trud i kvalitet koji posjedujem budu primijećeni! Priču o rezultatu izbjegavam jer hoću da uživam u svakom trenutku, bez opterećivanja. Naravno, sigurno da bih voljela dobar plasman ali prioritet je da predstavim sebe i Crnu Goru na pravi način, pa šta bude…” nastavlja Keković.

Dolazak ljepotica u Vašington privući će mnogobrojne skaute i uticajne ličnosti iz različitih esnafa, a naša sagovornica sigurno neće propustiti priliku da dogovori neku saradnju.

“Pokušaću da uspostavim što je moguće više dobrih kontakata. Osim toga, na tim susretima uvijek se ostvare i neka prijateljstva koja traju čitavog života. Puno je pozitivnih stvari..”, najavljuje Keković uzbudljivu životnu avanturu.

Osim pomenute skice i poklona, zvanični sajt svjetskog izbora krase i video-zapisi u kojima se misice predstavljaju širokim narodnim masama. Keković je imala priliku da proćaska samo sa koleginicom iz Srbije Anđelijom Rogić, a posljednje savjete pred put dobila je od najbližih.

“Budi ono što jesi i radi ono što najbolje znaš. To je savjet koji ću sigurno usvojiti. Podrška nije izostala, a na meni je ostalo”, zaključuje Keković.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top