All for Joomla All for Webmasters
Crna Gora

Crnogorci videli fotografiju zmije koja gmiže po snegu i počeli da strahuju od predskazanja, jer nisu znali celu istinu (FOTO)

Zmija u februaru mesecu, na snegu, zaista jeste retka pojava.

Nakon što je objavljeno da se u četvrtak u jutarnjim satima u blizini jedne kuće u beranskom selu Petnjik pojavila zmija na snežnoj površini i iznenadila meštane tog sela, ispostavilo se da fotografija vodi poreklo prilično daleko od Crne Gore.

Nesavesna čitateljka je, čini se, portalu Radija Berane prosledila fotografiju nastalu protekle nedelje u Sjedinjenim Američkim Državama, na šta je ukazalo i više korisnika na društvenim mrežama.

Na prvu vest da je zaista zmija po snegu snimljena u Beranama,meštani sela Petnjik, kao i drugi građani Berana, rekli su da sličnu pojavu do sada nisu zapamtili.

Neki, skloniji narodnim verovanjima, smatraju da izlazak zmije usred zime, predstavlja određeno predskazanje. Nije navedeno koje predskazanje, mada se pretpostavlja da je loše jer je ova pojava veoma retka. 

Kako god bilo, sada nema straha od loših stvari koje bi mogle da se dese, jer zmije u Crnoj Gori nije ni bilo.

Zmija u februaru mesecu, na snegu, zaista jeste retka pojava, a sigurno je usledilo i razočarenje u Crnoj Gori kada su čuli da fotografija nije iz njihove zemlje.

(dijaspora.news/telegraf.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top