All for Joomla All for Webmasters
Crna Gora

Čekali voz 5 sati, putuju već 10 i još nisu stigli u Beograd: Kako se povratak sa mora pretvorio u tešku agoniju

Zbog kvara na lokomotivi, sinoć su putnici na Železničkoj stanici Bar čekali preko pet sati da krenu vozom za Beograd, a iz “Železnica Srbije” danas su nam saopštili da voz još nije stigao na svoju odrednicu, već se trenutno nalazi u Požegi.

Putnici su sinoć svoje muke podelili na društvenim mrežama, i objasnili da u neizvesnosti čekaju voz za koji nisu sigurni da će stići.

– U Sutomoru od 19 sati ljudi čekaju bez ikakvih informacija voz za Podgoricu, Beograd… Deca spavaju na šinama, a niko se nije udostojo da nas obavesti koliko ćemo čekati i da li će voz uopšte krenuti iz Bara. Železnice Crne Gore nemaju nikakvu alternativu – podeljene su reči putnika jedne od usputnih stanica na Fejsbuk stranici “Podgorički vremeplov”.

Nenad Stanisavljević iz “Železnica Srbije” rekao je za “Telegraf.rs” da se voz trenutno nalazi u Požegi i da nisu sigurni kada će on pristati u Beograd.

– Voz je kasnio sinoć oko pet sati, a kada su svi konačno krenuli za Beograd, zadržani su neko vreme i na carini. Žao mi je zbog svih putnika koji su se namučili tokom ovog putovanja – objasni je Stanisavljević.

On dodaje da je razlog kašnjenja kvar lokomotive, koja je nakon neuspelih pokušaja da se pokrene otkačena i vraćena u depo, a zatim se čekalo na dolazak druge lokomotive.

Putnici putuju već deset sati, a bez ikakvog kašnjenja do Beograda će im trebati još minimum tri i po sata putovanja.

(dijaspora.news/telegraf.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top