All for Joomla All for Webmasters
Srbija

BRŽI RAZVOJ JUGA SRBIJE: Nišlije pozdravile sastanak Vučića i Orbana

Grad Niš, danas ponovo dočekuje Vladu Srbije, ukrašen je zastavama Srbije i Mađarske, a Nišlije kažu da je ponovni dolazak vlade dobar znak i da očekuju da će se jug Srbije više razvijati.
Članovi vlade na čelu sa premijerom Srbije Aleksandrom Vučićem stiugli su u Niš, gde su dočekali delegaciju Vlade Mađarske koju predvodi premijer Viktor Orban.Sutra će biti održana zajednička sednica dve vlade, a zatim i srpsko-mađarski biznis forum.

Građani Niša su u izjavi kazali da su iznenađeni ponovnim dolaskom vlade u taj grad, ali i da se nadaju boljem.

Milosav Čolović je rekao da je čuo da vlada ponovo dolazi u Niš i da je verovatno razlog dovođenje novih investitora.

“Očekujem da će biti bolje. Ranije nisu dolazili uopšte, samo Vučić dolazi. On hoće da napravi fabrike i da ljudi rade, što je pošteno – pošteno”, naglasio je Čolović.

Njegov sugrađanin Mitko Ivanov je rekao da je Vlada Srbije uvek dobrodošla u taj grad.

“Očekujem da se desi nešto pozitivno, treba malo više pažnje da se pokloni građanstvu, da se nešto otvara i radi”, dodao je Ivanov.

Nišlija Nebojša Stojanović navodi da je dobar znak to što je vlada ponovo u Nišu i da će sigurno to biti dobro za jug.

“Da budemo iskreni, pre nisu dolazili, ne često nego uopšte. Mislim da će biti više posla i da će se otvarati fabrike. Moramo da se nadamo za bolje”, dodao je Stojanović.

Mladić Aleksandar Ilić je naglasio da je lepo to što vlada posećuje Niš i da njen dolazak može da motiviše i pokrene ljude.

“Lepo bi bilo da se još neki put pojave, da se skrene pažnja na Niš, da ne bude samo Beograd u centru pažnje”, kazao je Ilić.

Milena Pajkić ističe da od vlade očekuje da se u tom delu Srbije najpre pozabavi zapošljavanjem visokoobrazovanih mladih ljudi.

Kurir

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top