All for Joomla All for Webmasters
Dijaspora

BRATANICI U STAROM BEČEJU POSLALA JE POKLON IZ NJUJORKA: Kada im je paket imali su šta i da vide!

Božićni i rođendanski poklon koji je Karolina Kastelani poslala iz Njujorka svojoj bratanici u Stari Bečej, prema njenim rečima, stigao je bez dela stvari koje je spakovala!

Na svom Fejsbuk profilu Karolina Kastelani se požalila da je u Srbiju poslala paket u kom su bili odeća, obuća, igračke i slatkiši namenjeni bratanici povodom Božića i rođendana. Prema njenim rečima, kutija je vidno otvorena i ponovo prelepljena žutom poštanskom trakom, a neki darovi koje je spakovala nisu bili u njoj.

– Srećom, ukradene su samo tri stvari iz paketa, jer sam ostale spakovala prvo u kompresovane vakuumske kese iz kojih se vazduh može izvući samo usisivačem. Pored te kese bile su cipele u koje sam ubacila po jedno kinder jaje i još dva kinder jajeta spakovani u posebnu običnu kesu, koja su nestala. Tu je bila i igračka koje takođe nema – objašnjava Karolina.

 

Ona još veruje kako bi i ostale stvari verovatno bile ukradene, da ih nije spakovala u vakuumsku kesu.

– Ne radi se uopšte o vrednosti ukradenih stvari, nego u principu. Kakav čovek moraš biti da ukradeš nešto namenjeno detetu od dve godine, koje je pritom bolesno i pokušavam da učinim sve kako bih nadoknadila to što ne mogu da budem uz nju – pita se Karolina.

 

Zbog male vrednosti nestalih stvari (oko 1.000 dinara), kako kaže, nije htela da se “bakće” i prijavljuje slučaj. Iz Pošta Srbije potvrdili su njenu tvrdnju.

– Nismo dobili nikakvu prijavu za paket iz međunarodnog saobraćaja iz Amerike, ni pismeno ni usmeno – kažu iz ovog preduzeća dodajući da apeluju na sve građane da se, ukoliko imaju nekih primedbi, klijenti obrate direktno njima.

 

(dijaspora.news/Blic/J. Aleksić/Foto: Carina Srbije/Ilustracija)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top