All for Joomla All for Webmasters
Bosna i Hercegovina

Bosonoga hodala po snegu, a kada su joj kupilii čizme – nije htela da ih uzme! Bosanci se razbesneli: Sramota, golim nogama skuplja pare (VIDEO)

Oskudno obučena, bez cipela i čarapa jedna žena je viđena kako hoda ulicama okovanim snegom u Živinicama, na minus 10 stepeni.

Na gradskim ulicama svakodnevno možemo da vidimo osobe koje s decom u naručju prose za mleko, hleb… a neretko se dešava da je samo reč o prevarantima koji na takav način dolaze do lake zarade. Da prosjačenje u BiH predstavlja unosan biznis odavno je poznato, piše tuzlanski.ba, a to pokazuje i još jedan video.

Oskudno obučena, bez cipela i čarapa jedna žena je viđena kako hoda ulicama okovanim snegom u Živinicama i na minus 10 stepeni.

Jedan od sugrađana odlučio je da joj pomogne. Pošto joj je ponudio kupovinu toplih čizama i na šta je ona i pristala, muškarac je otišao do obližnje radnje i kupio čizme. Po povratku, on je ženi ponudi da ih obuje, ali prosjakinja u njih nije želela ni da pogleda.

Sve je snimio i postavio na Fejsbuk, a reakcije korisnika ove društvene mreže bile su sasvim očekivane.

– Neće da uzme jer na bosim nogama skuplja pare, ovo je čist dokaz da je prosjačenje biznis, hoda bosa da bi se narod smilovao – neki su od komentara.

Pogledajte video:

Posted by Abdulgafar Alihodzic on Montag, 26. Februar 2018

(dijaspora.news/telegraf.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top