All for Joomla All for Webmasters
Sport

Boris Beker objasnio zašto je Novak doživeo KRAH u Melburnu

Šta se desilo sa Novakom Đokovićem? Doživeo je krah naš najbolji teniser u drugom kolu Australijan opena. Denis Istomin je odneo najveću pobedu u karijeri, a zanimljivo viđenje Noletovog nastupa u Melburnu imao je njegov bivši trener Boris Beker

 

– Sve vreme je izgledao potpuno nonšalantno na terenu, a to nije Novak kojeg ja poznajem! Više bih voleo da ga vidim kako lomi reket, cepa majicu, čini nešto da pokaže emociju. Nije sramota gubiti mečeve. Dešavali su se porazi od Mareja, Nadala ili Vavrinke u finalu US Opena. Od takvih igrača može da se izgubi. Čak i kada Novak igra dobro, može da izgubi. Ali, ne od Denisa Istomina! Đoković nije povređen, vodio je 2:1 u setovima… Sve što se desilo na tom meču je bilo neobično i ne uklapa se u sliku koju imam o Novaku Đokoviću – rekao je Beker za “Njujork Tajms”.

Nemac je objasnio i zašto je saradnja prekinuta.

– U drugom delu prošle godine Novakovi prioriteti su bili drugačiji i on je to sam priznao. To je za mene bio glavni razlog zašto sam prekinuo saradnju, jer sam osetio da moj posao više nije toliko važan. U meču protiv Istomina video sam kod njega nedostatak volje i želje da se pobedi.

(Dijaspora.news/Izvor:B.O.,Blic.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top