All for Joomla All for Webmasters
Srbija

BEOGRAĐANI U ŠOKU: Opasna zverka zalutala u grad, UKLJUČILA SE I POLICIJA (FOTO)

Beogradski veterinari na teritoriji beogradskog naselja Mirijevo pronašli vuka. Kako Studio B saznaje iz „Veterine Beograd“, radi se o vučici koja je skotna. Niko još uvek ne može sa sigurnošću da kaže odakle je došla, a na to pitanje odgovor bi mogla da da istraga MUP-a koja je u toku. Veterinari kažu da vučica nije agresivna, a trenutno se nalazi u prostorijama “ Veterine Beograd“.

Ženka koja je, kako se navodi, prešla dugačak put, svoje novo stanište imaće u Beogradskom zoološkom vrtu, rekli su veterinari televizijskoj ekipi Studija B.

 

Oni koji su mislili da na beogradskim ulicama mogu da nabasaju samo na pse lutalice, ili one koje je neko napustio, prevarili su se. Za mnoge koji su u prethodnih 24 časa pomislili da im se priviđa vuk negde kod Malog Mokrog Luga, i u Mirijevu, bili su upravu. Pravi vuk, tačnije vučica, od ranih jutarnjih časova, nakon obaveštenja organizacije „Levijatan“ koja je to prijavila MUP-u, ali i pomoću pojedinaca koji se bave zaštitom životinja, bio je deo potrage i konačnog lociranja. Uhvaćena je i sada se nalazi u Veterini Beograd.

 

FOTO: PRINTSCREEN/STUDIO B

 

Brojne teorije koje su se pojavile na društvenim mrežama, ali i u nekim medijima, nisu tačne, podsećaju u Veterini Beograd. Ono što je unelo paniku među Beograđane je bila lažna informacija da je vučica rastrgla neke pse i da se ponašala vrlo agresivno.

 

U Veterini Beograd podsećaju da će ona dobiti svoj novi dom u Zološkom vrtu, čime će dobiti pravo stanište, možda sa novim vučijim prinovama.

(dijaspora.news/espreso.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top