All for Joomla All for Webmasters
Pop kultura

BAVILA SAM SE TEŠKIM POSLOVIMA DA BIH PREHRANILA PORODICU! Žarko Laušević se u Srbiju vratio na VELIKA VRATA, a malo ko zna da je njegova žena bila deo KULTNE serije koja je zaludela SVET!

Žarko Laušević već dve decenije živi u Americi, gde se preselio 1999. godine posle teškog životnog razdoblja. U tom periodu proslavljeni glumac se povukao iz sveta glume, a publika u Srbiji nije imala priliku da ga vidi u novim projektima sve do 2015. godine.

To je ujedno bio prvi Žarkov dolazak u Beograd, nakon 16 godina, radi snimanja filma, a od 2017. godine glumac je sve češće u srpskoj prestonici jer snima nove serije i filmove, a ne krije da slobodno vreme van seta koristi za šetanju ulicama i istraživanje grada.

 

 

“Teško mi je da odgovorim šta me najviše raduje da radim dok sam ovde, ali volim da otkrivam Beograd ponovo”, rekao je slavni glumac i odgovora da li je otkrio nešto novo što mu se posebno svida: “Dopada mi se mnogo toga. Video sam da se grad dosta izgradio i da ima dosta novih građevina”.

U poslednje dve godine Laušević je angažovan na nekoliko projekata. Za brilijantnu ulogu Aćima Katića u seriji “Koreni” već je dobio na gradu za najbolju mušku ulogu na Festivalu drama i serija, dok ništa manje važne nisu i njegove uloge userijama “Pet”, “Državni službenik” i “Crno sunce”. lako vim filmskim ostvarenjima poput “Volja sinovljeva” i “Aleph” i sve više vremena boravi u Srbiji, Žarko otkriva da još nema ambiciju da se vrati na pozorišnu scenu.

“Još živimu Americi, tako da mi je teško da igram predstave. Dolazim u Srbiju po zakazanom projektu koji je unapred isplaniran i imam neki striktno utvrđen raspored. Zato još ne razmišljam o pozorišnim projektima”, iskren je Laušević.

 

 

U Americi glumac živi sa suprugom Anitom, s kojom je u dugogodišnjem braku. Kako ne voli mnogo da otkriva detalje iz privatnog života, malo je poznato da je njegova supruga takođe deo filmskog sveta. Anita je profesionalna šminkerka, a godinama je radila na snimanju serije “Seks i grad” Takođe, bila je angažovana za snimanje filma “Spiderman 2”, a sarađivala je sa Leonardom Dikaprijom i Kejt Vinselt. Laušević priznaje da mu je upravo supruga najveća podrška i da se često s njom savetuje oko posla.

“Normalno je da se savetujem s njom oko svega. U braku se ljudi konsultuju oko dece, posla, nabavke, šta kuvati, pa ponekad pričamo i o filmu”, kroz osmeh objašnjava Laušević.

“Bavila sam se raznim teškim poslovima ne bih li svojoj porodici pomogla da preživi”, rekla je jednom prilikom Anita o svojim počecima

 

 

Dijaspora.news/Kurir.rs/Blic/Foto Kurir

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top