All for Joomla All for Webmasters
Dijaspora

Amerikanac nazvao Divca moronom i dobio otkaz!

Voditelj popularne radio-stanice u Sakramentu Dejmijen Barling u živom programu nazvao je Vlada Divca moronom i zbog toga je ekspresno suspendovan!

U emisiji “The Lo-Down” Barling je s gostima komentarisao najnovija dešavanja u Kingsima, odnosno konferenciju za novinare generalnog menadžera kluba Vlada Divca, koji je otkrio neke detalje trejda najveće zvezde Demarkusa Kazinsa u Nju Orleans. Divčeva izjava da je dva dana pre trejda imao bolju ponudu za Kazinsa razbesnela je voditelja.

– To je sramotno, apsolutno sramotno – izjavio je Barling, a onda ga je jedan od sagovornika upitao u kom smislu.

– U svakom! Taj tip nije sposoban da bude generalni menadžer košarkaškog tima. Ovo je stvaran život, pa da li ste ikad čuli da menadžer na pres-konferenciji kaže: Imali smo bolju ponudu. Moronu! Pa ne možeš tako da pričaš! Stvarno… To je grozno, ne znam šta bih rekao – nije mogao da se suzdrži voditelj stanice koja prenosi utakmice Sakramento Kingsa.

Već u narednoj emisiji nije bilo Dejmijena Barlinga, a kako su objasnila ostala dvojica voditelja, odgovorni u toj radio-stanici doneli su odluku da ga suspenduju jer je preterao u komentarisanju Divčevih poteza.

Dijaspora.news/Alo

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top