All for Joomla All for Webmasters
Ljudi

ADVOKAT NEMANJA STOJANOVIĆ (26) UBIJEN SA DVA HICA U GLAVU: Ubica se krio ispred ulaza u zgradu

Mladi jagodinski advokat Nemanja Stojanović (26) ubijen je rano jutros oko 3 sata ispred zgrade u kojoj je stanovao u ulici Braće Dirak u Jagodini. Njega je ubica sačekao skriven ispred ulaza u zgradu i, kada je naišao, ispalio tri hica.

Zbog velike količine krvi koja je ostala ispred zgrade gde se dogodio zločin, predpostavlja se da je prvi hitac Nemanju pogodio u srce ili veći krvni sud.

 Nakon toga, hladnokrvni ubica, je sa dva hica u glavu, u kriminalnom žargonu, “overio” svoju žrtvu na veoma svirep način.

Nemanja je zavšio Pravni fakultet u Kragujevcu i bio je zaposlen kao pripravnik u advokatskoj kancelariji svog oca Miroslava, poznatog jagodinskog advokata.

Na mestu zločina ostali su veliki tragovi krvi

Foto: G. Jevremović / RAS SrbijaNa mestu zločina ostali su veliki tragovi krvi

Prijatelji mladog advokata u šoku su zbog užasne vesti.

– Bio je mladić velike energije, lep, elokventan, sa željom da se dokazuje… Šta se isprečilo na tom putu niko sad ne zna – kaže Nemanjin prijatelj i dodaje da on nije imao neprijatelje.

– Znamo da Nemanja nije imao neprijatelje. Takođe, dobro je znao ko je ko u Jagodini i nije davao povoda za ovako nešto – prokomentarisao je prijatelj mladog advokata.

Nemanja je, kako kažu, imao verenicu iz susednog grada i planirao je svadbu.

– Skoro smo se sreli. Govorio je da mu je sve super, kao i da je počeo i težim slučajevima na poslu da se bavi – kažu njegovi poznanici.

Foto: G. Jevremović / RAS Srbija

Komšije iz zgrade u kojoj je mladi advokat živeo kažu da nisu čule pucnjavu, već buku i policiju u 5 sati ujutru.

– On je odličan mladić. Nikada nisam čuo da je povisio glas. Znam ga kao dobrog komšiju. Ne znam šta je mogao da bude uzrok za ovakvo ubistvo, bio je tek na početku karijere – kaže jedan Nemanjin komšija.

Jagodinski i pomoravski advokati obustavili su danas rad zbog svirepog ubistva mladog advokata. Oni su održali  protest ispred Višeg suda i pozvali državne organe da što pre razreše slučaj.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top