All for Joomla All for Webmasters
Aktuelno

ŽENA BANDIT IZ CRNE GORE SE ZAPUTILA U SRBIJU: Nije stigla dalje od aerodroma zbog veza sa KRIMI KLANOVIMA! (FOTO

Podgoričanka Nikolija Nina Lačević inače visestruko osuđivano lice čije je ime završilo na spisku bezbednosno interesentnih osoba danas je vraćena sa beogradskog aerodroma Nikola Tesla.

Kako Kurir saznaje pripadnica crnogorskih kriminalnih skupina krenula je u goste kod kontroverznog hrvatskog biznismena Sukija, inače poznatog građevinskog mogula koji je u srpskim medijima poznat po burnim vezama sa beogradskim lepoticama i učesnicama rijaliti programa.

Lačevićevoj je ulaz u Srbiju zabranjen zbog bliskih veza sa ljudima iz jednog kriminalnog klana iz susedne države.

– Ona je zadržana na aerodromu u Beogradu, a potom je u pratnji policije deportovana u Podgoricu, gde su joj vraćena dokumenta koja su joj prethodno, prilikom legitimisanja, bila oduzeta – naveli su oni. Atraktivna Crnogorka koja je ranije osuđivanja zbog krađe i mučenja jedne devojke, potvrdila je tamošnjim medijima da joj je saopšteno da “nije poželjna u Srbiji”.

FOTO: PRIVATNA ARHIVA

Pripadnice takozvane ženske bande, podsetimo, javnosti su postale poznate kada je procurio snimak na kom one brutalno tuku jednu devojku u Crnoj Gori.

Akterke snimka bile su osuđene za nasilničko ponašanje. Lačevićeva je i prošle godine bila privođena zbog sumnje da je učestvovala u krađi skupocenih bundi i haljina od jedne sugrađanke.

 

(Kurir.rs/Lj. Stanišić)

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top