All for Joomla All for Webmasters
Hrvatska

ZADAR U ŠOKU ZBOG DVOSTRUKOG SAMOUBISTVA! MLADIĆI OSTAVILI JEZIVE OPROŠTAJNE PORUKE: Ne da nam se više…

Dvojica mladića (22 i 23) čija su tela otkrivena juče ujutro u automobilu kod Zadra ostavila su oproštajne poruke.

Njih dvojica su bili najbolji prijatelji i zajedno su otišli u smrt.

Zatvorili su se u automobil zadarskih registracija u šumi na Musapstanu, jedan kraj creva zabili u auspuh, a drugi ubacili u auto, koji su pažljivo oblepili plastičnim kesama. Pre nego što su upalili auto, pustili su muziku i napisali oproštajna pisma.

“Pozdrav domovini. Ne da nam se više, bićemo vaši čuvari gore na nebu”, napisali su u svojim porukama koje je pronašla policija.

U šumi ih je juče ujutro našao pastir. Motor automobila je još radio, unutra je treštala muzika, mladići se nisu pomerali, a vrata su bila zaključana iznutra. Pastir je pozvao policiju.

FOTO: PRINTSCREEN YOUTUBE

Deo šumskog parka Musapstana

 

“Još uvek je pod velikim šokom od onoga što je video. Najpre je mislio da je reč o ljubavnom paru, pa isprva nije hteo ni da se približavi. Ali pošto je motor stalno radio, a muzika treštala, postalo mu je sumnjivo pa je prišao da vidi o čemu se radi”, ispričala je njegova poznanica.

“Policija još utvrđuje okolnosti ove tragedije. Možemo reći da je u ovom slučaju isključena bilo kakva mogućnost da je reč o krivičnom delu”, kaže Elis Žodan, portparol zadarske policije. Utvrđeno je da je smrt nastupila nekoliko sati pre dolaska policije.

I izbor mesta gde su se parkirali potvrđuje da je dvostruko samoubistvo bilo pažljivo isplanirano. U autu su pronađene plastične kese kojima su začepljeni svi otvori, a na auspuh su nabili crevo od veš mašine, čiji su drugi kraj ubacili u kola. Nosili su ležernu odeću i naočare za sunce. Na mestu nesreće nije pronađen alkohol, a mladići, navodno, nisu bili ni pod uticajem opijata.

(dijaspora.news/kurir.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top