All for Joomla All for Webmasters
Crna Gora

UHAPŠEN VOJIN STUPAR, VOĐA KAVAČKOG KLANA! Pre 3 godine na njega su pucali kao na filmu, a evo šta je policija sada pronašla u njegovoj kući! Češljali i Kašćelanov stan!

Kotoranin Vojin Stupar, navodni vođa kavačkog klana uhapšen je u utorak, potvrdila je Uprava policije Crne Gore.

Vojin Stupar se sumnjiči za stvaranje kriminalne organizacije, neovlašćeno držanje i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljeno držanje oružja.

Pretresom Stupareve kuće policija je pronašla pancir, mobilne kartice, dva telefona i novac. U istoj akciji policija je pretresla stan navodnog šefa grupe Slobodana Kašćelana koji je mesecima u istražnom zatvoru.

Kašćelan

Stupar, zet Igora Božovića koji važi za jednog od vođa kavačkog klana, javnosti je poznat nakon što je, navodno, 2016. godine na njega pucao Jovan Vukotić.

Vukotić

Prema tužilačkim dokumentima, Jovan Vukotić u društvu sa Milićem Minjom Šakovićem i Igorom Dedovićem, 27. marta 2016. godine su u kotorskom naselju Rakite, automobilom marke “BMW” preprečili put “citroenu C3” u kom su bili Stupar i Radonjić i pokušali da ih ubiju. Pištolj je navodno prvi potegao Jovan Vukotić.

Iz vozila je, kako se sumnja, izašao Vukotić i iz pištolja “škorpiona” sa prigušivačem ispalio više hitaca u Radonjića koji se nalazio na mestu suvozača u “citroenu”. Kada su Stupar i Radonjić krenuli da beže Dedović i Šaković su pucali ka njima.

 

Dijaspora.news/Kurir.rs/Vijesti.me

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top